- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
válasz
T. Almeida #67 üzenetére
szia.
simán nyomsz egy ctrl+d (ezzel linkelsz filokat). nem kell neki alôre keret, automatikusan megold a progi minden ilyen feladatot. itt lényeges, hogy akár átlátszó psd-ket is simán be tudsz linkelni.
a szövegdoboz kérdés pedig eccer?, a type tollal kihúzol egy boxot és kész. gondolom a margókat, illetve a hasábozást még akkor beállaítod, amikor veszet fel a doksit. ha ezek után csak lepöttyintessz a type tollal, akkor automatice a hasábban fog létrejönni a textbox.
ezek után a pen tollal tudsz pontokat hozzáadni, elvenni, igazgatni, stb...
remélem könnyen érthetô voltam!
üdv! -
p a s s e r
őstag
hát. nem vagy te öreg. ebben a szakmában pedig folyton újítani kell, ha nem akar az ember lemaradni. valójában én is csak néztem, amikor mutogatták a venturát. nem saját a tapasztalat, de azért láttam, amit láttam. elképzelhető, amit mondtál, viszont az elég speciális eset. a quarkot, és az indesign-t tapasztaltam, és a quarknak illene elhullania, azt gondolom...
üdv! -
p a s s e r
őstag
válasz
T. Almeida #59 üzenetére
hát, én ezt erôsen enm így tudom. vannak elônyei, asszem lehet alá makrókat írni, de egyébként felejtôs. indesignt miben lehet lepipálni? hirtelen semmi nem jut az eszembe, ami nincs benne, vagy nem megfelelôen van benne, pedig nap mint nap nyúzom, elég változatos módon.
üdv. -
p a s s e r
őstag
válasz
T. Almeida #42 üzenetére
hát igen.
ezen a ponton, mint szakembernek ki kell állnod a dolgaidért, és közölni kell a megrendelővel, hogy vagy húzza kicsit rövidebbre a szöveget, vagy legyen tizenhat oldalas, vagy marad ilyen nem túl olvasóbarát kinézetű. sajna ezt nekem is sűrűn meg kell vívnom, de eddig mindig belátták, hogy igazam volt. hivatkozz arra, hogy gondolom, amikor bútort vásárolt a nagyszobába, nem az volt a cél, hogy mindenfajta bútor ott legyen, ami csak az eszébe jut, anélkül, hogy belegondolt volna, hogy egyáltalán befér-e...
na mindegy, minden jót addig is!
üdv! -
p a s s e r
őstag
válasz
T. Almeida #37 üzenetére
szia.
fura, de nekem a fontok nagyon szarul jönnek, össze vissza torlódnak. nem tudom miért, hiszen a pdf nem kéri a fontot.nyitásnál. na mindegy. amúgy jó kezdet, csak néhol télleg túl sűrű.
üdv! -
p a s s e r
őstag
válasz
T. Almeida #27 üzenetére
jaja, küldj egy pdf-et.
szivesen segítek, már említettem.
üdv! -
p a s s e r
őstag
szia. szólj, ha kell help. a tervezésben is szívesen segítek.
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest