- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Senki nem tud segíteni. nekem az is jó ha valaki tudja úgy módosítani a html kódokat, hogy az már tartalmazza a jelszavamat és azt minden indításnál autómatice meghívja és ha kész akkor be is zárodik.
-
haxy27
aktív tag
Nem kérem ingyen, ha erre céloztál. De először jelentkezők kellenek akik meg tudják oldani ténylegesen mondjuk nem 1 év alatt ha nem jóval elóbb. És ha van ijen biztos meg tudunk egyezni. A dolognak utána jártam másként nem lehet csak szoftveresen. Még a szolgáltató sem tud másik megoldást így ha nem ir valaki progit rá akkor marad az explorerbe kézi be irogatás. De ez azért nem jó mert nem mindig az explorer az első ami elindul a gépen.
Itt egy kép ami nekem be jőn, ahova a jelszót kell irni.
http://forum.hwsw.hu/index.php?act=Attach&type=post&id=5023525
-
haxy27
aktív tag
A dolog ugy néz ki hogy van egy internet kapcsolatom ami mindig jelszót kér ha belépek a vinbe ezt szeretném megoldani egy. mivel nem felbukanó ablakrol van szó hanem egy a web oldalba ágyazott jelszó, bekérés, igy a router nem jühet szóba mert az nem tzdja megadni a jelszót és felhasználói nevet.
Arra gondoltam hogy valaki irhatna egy progit ami figyeli az internet felé menő kéréseket és ha ez a bizonyos oldal jőnne be akkor autómatice ki töltené a megfelelő mezöket és le okézná. nagyábol enyi. de nem feltétlen böngésző megy a net felé hanem skype meg miegymés és ezért kéne a progi.
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest