Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slick-adam
aktív tag
picsaba... ma voltam szaglaszni es vegre tudtam szerezni egy 1ml-es probat a Serge Lutens Dent De Lait-böl. üzletben probalni mar többször is sikerült, de most vegre nyugiban is tudom itthon.
az a baj a kjommunitivel, hogy hamar elterjed a bullshit, meg ha különleges hattersztorival jön egy parfüm, akkor elöiteletekkel szaglasszak az emberek, föleg ha szokatlan az illatjegy összetetele. 2.65-ön all, ez szvsz vicc. oke, nem egy olyan parfüm ami 4 felett lenne normal esetben, de vakon tesztelve mínimum egy egesz ponttal magasabban allna...ez a szokatlan heliotrope-os tiszta krem szappan + fém ("vér") kombo sztem baromira egyedi. sok idiota proba nelkül is secretion magnifique-t emlegeti, mert hogy tejfog, tej és vér... (büdös eletben nem ugrana be senkinek ez az asszociacio a backstory ismerete nelkül), pfff. semmi undorito nincs benne, pont ellenkezöleg. ez egy baromi tiszta illat (egyesek szerint markas baba krémtusfürdö). igen, nöies elegge, de a (nem tulsagosan) fémes texturaja miatt nekem siman unisex.
tudom, hogy tüdö-szaggato, máj rohasztó nuklearis szintetikusokkal es aldehyde-okkal van tele, de nekem erre szüksegem van...1 kis fujas polo / ing gallerra es egy kellemes tiszta illat vesz körül. normalis 2-3-4 fujasos applikacioval mar gondok lennenek
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest