Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Hát én nem használtam/ok drága parfümöt így most ez van
-
F34R
nagyúr
A Eau de Parfum Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme milyen parfum?
Illetve melyik a legolcsobb meg kellemesen hasznalhato tipus ami ajanlott?
-
F34R
nagyúr
Aki Rossman-ba szokott nezelodni az, hogy szokta a szaglaszast? Van egy nem kellemes tapasztalatom....
-
F34R
nagyúr
Bemegyek, korbemegyek, par parfum volt hatul az olcsobbak kozt, Lamborghini ez amugy sem tetszett, regen volt. Elol a penztar hatanal vannak a parfumok, megkerdeztem vannak-e illatmintak? Mondta mit szeretnek.. elore kikotottem, hogy csak erdeke milyenek vannak mert nem itt fogom megvenni. Persze, hogy az olcsobb Adidas, meg Str8 volt mar ott kupak nelkul. Nem ezek erdekeltek volna, hanem olyan ami valamivel tobb mint a hetkoznapi, kozepszeru illatt. Kicsit idegesitt, hogy a csaj nezi epp minden mozdulatomat, lattam hogy nem nagyon vannak olyanok amit szivesen meg is vennek. Par Mexx meg Hugo Boss, David Beckhem stb.. Azokat mondjuk fel sem ajanlotta . Oke koszonom, bocsanat, hogy kellemetlenkedtem ugy tudtam egy drogeriaban lehet ilyet csinalni es kifardtam az uzletbol.
-
F34R
nagyúr
Nem, nem videki vagyok sajnos
(#3389) tibbike01
Ezt valahogy en is igy kepzeltem el, de ahogy Jhonny06 is emlitette kenyszerbol arulnak parfumot.
-
F34R
nagyúr
Tenyleg volt mar itt valakinek borallergiaja parfumtol?
-
F34R
nagyúr
Segitsetek mar meggyozni haveromat hiaba mondom neki hogy vegyen jobb parfumot, o a playboy uveges deo testpermetet akarja maganak, mert hogy milyen tartos lesz
Sugaltam neki, hogy orulj ha egy orat rajtad marad utanna hult nyoma. Mondjatok mar valami olcso de jo parfumot nyarra, mert okorsegeket beszel -
F34R
nagyúr
Volt mulktor a Rossman-ba es hat megutotte a nyuszis cimke a szemet, nem lehet ekkora egy barom
Se dezodornak se parfumnek nem igazan jo. Eleve nem tudom hova gondolt vele, hogy akar 6 oran at keresztul. -
F34R
nagyúr
Valaki tunda nekem jellemezni az oud illatokat? mihez tudnam oket hasonlitani?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok egy 60+ anyukanak milyen parfumot ajanlanatok?
-
F34R
nagyúr
válasz Kimmuriel #5550 üzenetére
A Coco-hoz hasonlo fuszeres, borostyanos illatt volt rajta telen, szerintem nem illett hozza de neki tetszett.
Ha lepkefing akkor hanyagolos, megneztem a sokat emlegetett, lehet eppen te voltal Coco Mademoiselle-t is, bar megoszlo illatnak tunt es nem kimondottan 50+ nok viselik. Mintant kelle szereznem beloluk, mert jo lenne neki is donteni rola[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Jhonny06 #5513 üzenetére
Rabeszeltem, a ketto kozul dontott a Nautica Voyage es a Cool Water, viszont fontos lenne hogy sokaig erezze magan, es mivel kicsit szaraz a bore nem tudja melyik lenne jo szamara. En ilyen szempontbol szerencsesebb vagyok mert rajtam nem illanak el az illatok.
Telre is kellene valami, es akkor most megveszi mindkettot nem vacakol vele.
Hasonlo arban csak a CK Shock es a Joop Homme volt, utobb olyan edes mint a bun, elobbi meg dohanyos amitol rosszul van (marmint magatol a dohanytol.) -
F34R
nagyúr
válasz -secret- #5795 üzenetére
Meg a Bearglow. Nekem volt mindketto es eleg jok, viszont van alverde-nek vegan deoja, csak azt inkabb huvosben hasznalom mert annak tud kellemetlen szaga lenni. Viszont ezek nekem nem okoztak borirritaciot, de egyes Old-Spice-ok igen. Whitewater pl, attol mindig vakarozok.
-
F34R
nagyúr
válasz bluntside #5879 üzenetére
Ott vannak fragrantica-n mindegyik.
Men:
AZRAQ = Bleu De Chanel
THE SAVAGE = Dior Sauvage
DESERT REFLECTION = Amouage Reflection Man
KING'S PRECIOUS OUD = Amouage Interlude man
FADE O'Clock = Platinum Egoiste
ECSTASY = Amouage Jubilation XXV
CARIBBEAN WATERS = Virgin Island Water
MIST FROM HEAVEN = Chanel Allure
GOLD ROSE = Amouage Gold
SULTAN'S ELIXIR = Amouage Epic Man
ROYAL ELIXIR = Mont blanc emblem intense (Added smoky pineapple note on Royal Elixir)
OCEAN MIST = Nautica Voyage
DESERT SPICE MEN = La Nuit de L'homme
DEEP IMPACT = Dior Homme Intense
DESERT WATER = AdG
ELECTRIC CITRUS = Azzaro Chrome
ELEGANT GENTLEMAN = Versace Eros
HUSTLE = Allure Homme Sport
POSEIDON'S ELIXIR = Creed Aventus
PURSUIT OF HAPPINESS = Dunhill Pursuit
RUST = Boss Orange
UNTAMED BEAST = Jacques Bogart Silver Scent
WAHID = D&G The One
THE MOBSTER = Tom Ford Tobacco Oud
Hypnotic Santalum = Guerlain Santal Royal
LEATHER OUD = TF Tuscan Leather
SWEET TABACUM = TF Tobacco Vanille
WATER OF ARABIA = Creed SMWWomen:
100 GRAND = Lady Million Paco Rabanne
OCEAN MIST WOMEN = Escada Ocean Lounge
ARABIAN AMBER NUIT = Dior Ambre Nuit
THE OPERA = Sospiro Opera
ARABIAN NIGHTS = TF Black Orchid -
F34R
nagyúr
Neha olyan tok csajokat visz be oda, hogy sikitva rugdosnam ki az agyambol.
Legutolso Versace Eros videoja alatti komment is ut...do you hate this fragrance guys? and if yes, I seriously want to ask, why? I personally never was a big fan of it but me as a reviewer I have to stay objective and judge its for its objective usage and performance it has in this world.
egyszer befujtam magam en is vele, akkor meg nem ismertem sok parfumot.... viszont azt vettem eszre hogy annak ellenere hogy volt hatosugara, senki nem szerette egy csaj konkretan el us ult a Buszvaroban...
-
F34R
nagyúr
Kerdes van par parfum ami erdekelne, mennyire edes pl oszre, telre ?? (volt dohanyos, boros dezodorom de annyira nem jott be)
Bvlgari Man In Black
L'Homme Ideal Gurlain
Giorgo Armani CodePaco Rabanne XS (ettol kicsit ockodnek)
-
F34R
nagyúr
válasz slick-adam #9498 üzenetére
Ez nala nem hobbi, sot szerintem itt mar senkinel sem.... Parfumot nem hasznalni a mindennapokban mar elkepzelhetetlen. Ez kurvara egy szenvedely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest