- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hali!
A 90% utáni lassulás az attól van, hogy olyankor már kevés olyan embert talál a kliens, akihez tudna kapcsolódni, mert be van állítva a dc-ben hogy pl 10megás fájlméret felett 2 peer-hez csatlakozzon. Ha meg már kevesebb mint 10 megát kell leszedni, akkor egy emberhez csatlakozik egyszerre, ha meg nincs neki szabad slotja, akkor jön a következő. Ha meg csatlakozott egy lassú emberhez, akkor azért lassú. Ekkor megszakíthatod és kereshetsz gyorsabbat. A lassul pedig vagy attól lehet, hogy még hasheli a megosztásodat, azt végig kell várni, vagy nemtom. -
CWorm
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #3145 üzenetére
Az a gond, hogy ez nem segít, mivel 16kb-re korlátoztam (a max az 48), és így is ugyanolyan szar.
-
CWorm
aktív tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy miért eszi meg teljesen a 3megabites sávszélességet a dc még akkor is, amikor nem is tölt lefele, csak fel, és az is korlátozva van? Mert nálam ez a helyzet, ha fut a dc akkor alig lehet letölteni 20-30kb sebességgel, holott 372 a max... (Strongdc és ldc-vel próbáltam). Egyszerre max 6 emberhez töltök fel, a letöltés pedig 10 szálra van korlátozva (ha tölt egyáltalán le). -
CWorm
aktív tag
Hali!
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e esetleg olyan DC változat, amiben jelszóval le lehet védeni letöltéseket? Arra kéne nekem, hogy amikor nem vagyok otthon és másvalaki dc-zik a gépen, akkor ne tudja lelőni az én letöltéseimet, csak pl jelszóval.
Nos? -
CWorm
aktív tag
Hülye kérdés: az 1500 kbit az 1.5 megabit vagy csak 1?
-
CWorm
aktív tag
Hi!
Nem tudja valaki, hogy a legújabb bcdc++ (668ax) miért nem hozza létre a saját fájllistámat? Beheseli a cuccaimat, majd ennek végeztével NEM hoz létre listát. Miért? Bár még nem tudok aktívan dc-zni mert gprs-em van és azzal nem tudok semmit sem letölteni (nem is kapcsolódik), de remélhetőleg hamarosan lesz adsl, és fel akarok készülni rá...(egyébként volt már nyáron adsl-em és dc-ztem is, szal nem kezdő vok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest