Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Ha az rmDC-t használod;akkor érdemes felrakni a cfosspeed nevű hálózati csomagoptimalizáló programot.Bővebben: link
Itt a topicja.Szvsz is az rmDC a legjobb.
MOD:a mátrixon nincs tiltva,a többi nagy hubokon igen.Érdemes beállítani az emulációt.
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
1. Érdemes, pl. StrongDC. A többszálú sok hubon tiltott, ott a sima, hivatalos DC++ a legjobb szvsz.
Ha a feltöltési sebességet is korlátozni akarod, akkor pl. BCDC kliens jó. DSL-nél vagy kábelnél ehelyett legegyszerűbb feltenni a cFosspeed-et, és akkor a magas feltöltési sebesség nem zavarja a letöltést, nem kell az upload-ot korlátozni.
2-4. A letöltés sebessége a megosztó(k) feltöltési és a letöltő letöltési sebességétől függ. Te óránként max. 128k*3600=460 megát tudsz leszedni. Ha több, gyors forrásból töltesz (pl. T3, vagy többszálú kliens + sok user), akkor ennek a közelében lehetsz, mondjuk 400 körül óránként.
3. Elsőre hagyj mindent az alapon, jó esetben, router nélkül aktívként fog menni minden állítgatás nélkül is. Hubonként nyiss 2 slotot, aztán belépéskor olvasd el, hogy mennyit követelnek, és eszerint módosítsd. -
Cathfaern
nagyúr
1. Szerintem igen, igaz pár hub-on tiltott, de be lehet állítani hogy ''emuláljon'' vmilyen egyszálú klienst (szóval a hub úgy látja mintha azzal lennél).Szerintem az rmDC a legjobb.
4. A max letöltési sebesség amit el lehet érni az a max. letöltési sebességed amit a neted bír. Na persze ehhez nem árt ha vagy megvan 80 embernek ugyanaz a fájl (ez persze csak többszálú kliens esetén jó) vagy találsz egy T1/T3-as usert. Ez egyben válasz is a 2. kérdésre: az hogy mennyi idő alatt jön le vmi csak attól függ kinek és hány embernek van meg.
U.I.: Most látom az rmDC fejlesztését leállították sajna pedig a legjobb kliens szerintem...egyelőre még gond nélkül használható de így később nem tudom mennyire lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest