- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Ha az rmDC-t használod;akkor érdemes felrakni a cfosspeed nevű hálózati csomagoptimalizáló programot.Bővebben: link
Itt a topicja.Szvsz is az rmDC a legjobb.
MOD:a mátrixon nincs tiltva,a többi nagy hubokon igen.Érdemes beállítani az emulációt.
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
1. Érdemes, pl. StrongDC. A többszálú sok hubon tiltott, ott a sima, hivatalos DC++ a legjobb szvsz.
Ha a feltöltési sebességet is korlátozni akarod, akkor pl. BCDC kliens jó. DSL-nél vagy kábelnél ehelyett legegyszerűbb feltenni a cFosspeed-et, és akkor a magas feltöltési sebesség nem zavarja a letöltést, nem kell az upload-ot korlátozni.
2-4. A letöltés sebessége a megosztó(k) feltöltési és a letöltő letöltési sebességétől függ. Te óránként max. 128k*3600=460 megát tudsz leszedni. Ha több, gyors forrásból töltesz (pl. T3, vagy többszálú kliens + sok user), akkor ennek a közelében lehetsz, mondjuk 400 körül óránként.
3. Elsőre hagyj mindent az alapon, jó esetben, router nélkül aktívként fog menni minden állítgatás nélkül is. Hubonként nyiss 2 slotot, aztán belépéskor olvasd el, hogy mennyit követelnek, és eszerint módosítsd. -
Cathfaern
nagyúr
1. Szerintem igen, igaz pár hub-on tiltott, de be lehet állítani hogy ''emuláljon'' vmilyen egyszálú klienst (szóval a hub úgy látja mintha azzal lennél).Szerintem az rmDC a legjobb.
4. A max letöltési sebesség amit el lehet érni az a max. letöltési sebességed amit a neted bír. Na persze ehhez nem árt ha vagy megvan 80 embernek ugyanaz a fájl (ez persze csak többszálú kliens esetén jó) vagy találsz egy T1/T3-as usert. Ez egyben válasz is a 2. kérdésre: az hogy mennyi idő alatt jön le vmi csak attól függ kinek és hány embernek van meg.
U.I.: Most látom az rmDC fejlesztését leállították sajna pedig a legjobb kliens szerintem...egyelőre még gond nélkül használható de így később nem tudom mennyire lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest