- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
válasz
hermanyi #43782 üzenetére
Ahogy olvasgatom a topikot, nem vagy egy tapasztalatlan pecás. Én igen. Pénzem nincs olyan botra ami neked van. De keresek valami finom dolgot. A pickert is ezért kérdeztem nemrég. Akkor finoman leoltottál a botjaim miatt, talán igazad is van. Lehet a gyártó lehagyott a botomon egy számot és nem 20-70 hanem 120-170 a dobósúlya.
Ezért gondolatom szerint, 60-80 gramm, ha lehet Angol stílusú pálcát keresek. Láttam az írásodban hogy mivel nyomod. Rákerestem, de az ára a gond számomra. Viszont a kis tesó elérhető lenne. Ezt is megnéztem milyen lehet. Videón pl nagyon szépen dolgozott. Ezért döntöttem a vásárlás mellett. Szóval itt tartok.
De ha tudsz vagy tudtok ez helyett itthon is elérhető, hasonló tulajdonságokkal rendelkező pálcát, kérlek osszátok meg velem.
Ez például hasonló adatokka rendelkezik mint a Frenzee amit kinéztem. Bár lehet csak nekem.
Mennyire nehéz megrendelni a tackleuk.co.uk-ról? Minimális angol tudásom miatt kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest