- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hát igen ezek ilyen belső egyesületek.igencsak nem olcso.gondolom kellő helyismeret kell jo fogáshoz.de ha öböl nem usznakki onnan a telepitetthalak?
én mindig adalékolom szemessel az etetőmet.de csak izesitetlennel.legfőképp csemegével de a magmix a legjobb.néha kukoricapogácsa ha kapok olcson de a mikro pellett is jo tud lenni.irto ritkaság amosellának volt egy faja cucca de nem kaphato szinte sehol.
azért majd 2 kilos dévér nagyon szép zsákmány.többet is fogtál belőle??szerintem nem hiába van írva choco ez csak a meritőfej.
buza nagyon laktat amugy csak ovatosan vele.én az erjesztett kukirol hallottam jokat és fogtam is már vele.de mindig csak kaptam valakitől.én még nem készitettem.ez is olyan érezni kell rutinbol hogymikor jo éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest