- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Dr. Akula #34 üzenetére
van ilyen nagyobb bordás, akár ventivel is, csak ezek nagyok
nem feltétlen fér el vga fölött combosabb hűtővel
és vga alatt sem : )
víz meg nem mindenkinek opció, nekem pl hangos
cimbinél a 90e ft-os alphacool már elmegy, de nekem az is hangos - az lehet most olyan 110e körül, 90-ért vette még jobb árfolyam mellett - -
Thrawn
félisten
válasz
fatpingvin #35 üzenetére
Hatékonyabb volt a processzor hűtésének szempontjából, mert kevesebb komponens gátolta a levegő áramlását.
-
Dr. Akula
félisten
"maximum percenkénti fordulatszáma 12000 lehet"
Lesz ott sivítás...
#32eldiablo: "Tapasztalatbból mondom, hogy elég halk."
Csak nem PCIE 5.0 hőtermeléssel. De úgyis az lesz jobb helyeken, hogy kiemelik a deszkáról az SSD-t, hogy lehessen rendesen hűteni. Már az én alaplapomon is van egy külön "RAM" slot az SSD tartó NYÁK-nak, minek mindkét oldala bordázott, pedig ez csak 3.0-ás. Vagy ez lesz, vagy legalább hőcső az SSD-re, ami valami nagyobb bordában + propellerben végződik.
-
Chaser
legenda
szerintem nem, mert addigra megint gyorsulnak
melegszik ott a nand is, csak az kevésbé talán
ebben semmi meglepő nincs, akinek volt combosabb ssd-je az tudja hogy tud melegedni, és nyilván nem tesz jót neki, hogy sok mai gépben zabás vga és cpu van
ha vga alá megy combosabb az ssd az se az igazi, ha fölé az se -
tibaimp
nagyúr
Ha jól tudom, nem a NAND csipekkel van a gond, hanem a vezérlő melegszik. Ha kisebb csíkszélességgel tudják gyártani majd, akkor ez a "hő keletkezés probléma" megoldódhat szerintetek?
-
Chaser
legenda
ennyi pénzért nyugodj meg, visítani fog max rpm-en : )
volt ilyen 20-as csodám, 2-3000rpm-ig jó is lehet hangban viszonylag
lehetne ez bármilyen gyártótól de hangos ilyen fordulaton
mondjuk sztem nem kell ennek maxon menni közel semThrawn
csak azóta némi idő eltelt és változtak dolgok pc-n belül, úgyhogy jah, lassan esedékes valami új szabvány az új dolgokhoz -
Már alig várom a teszteket róla, de egyébként külföldön ezt olvastam róla:
"A Gelid 18,2 dBA zajt állít, ami ilyen sebességeknél kétséges, tehát vagy hiba van a jelentett sebességnél, vagy a zajolvasás a minimális sebességre vonatkozik."
Még ha Noctua venti is lenne rajta, 12ezres fordulaton az minden, csak nem halk. De szerintem csak akkor megy ennyit, ha az ssd közelít a 90-100°C-hoz. -
fecke78
senior tag
Mind arra panaszkodtok , hogy visit !
És ha nem, ha megcsinálták ?? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na, új cégnél vannak az nVidia FlowFX kitalálói?
https://www.youtube.com/watch?v=s3M8VQMZdBY -
tibaimp
nagyúr
Ennek így nem sok értelme van a venti miatt.
-
Alaaf Pi
senior tag
Nem lehetne inkább a komplett ház hűtést, és így az ATX szabványt átdolgozni, hogy normálisan hűthetők legyenek a komponensek?
-
kalmani
tag
Asus alaplapom csipkészlet hűtéséhez volt 4 cm-es venti. 4000-es fordulaton elviselhető hangja volt, ám értékelhető levegőt nem mozgatott. 6000-es fordulaton már fújt kicsit, de a hanja már zavaró volt.
-
Az az rpm nem elírás? Az azért igen durva ha ez igaz... Nekem egy egyszerű Jonsbo borda van egy Kingston m2-es ssd-n, borda nélkül felment 60C°-ra nagy fájlok mozgatásánál, ezzel 37-38C°-nál megállt, és ebben nem volt venti.
Ezt a Gelid nem tudom milyen ssd-re tervezte. -
Chaser
legenda
a 12k rpm az igen derék
-
Armagedown
őstag
120 mm átmérő alatti ventit nem érdemes használni, csak annak, aki FormulaE rajongó.
-
Ilyen ventivel semmi értelme. Normális tartós ekkora méretű ventik nem ennyibe kerülnek.
-
L4mie
veterán
fogászati fúrónak is jó ilyen rpm-el
milyenhang jön ki abból? -
Thrawn
félisten
Az az RPM...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest