- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggabi76
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy vannak-e hálózati problémák magyar sim kártya használatával? Mik a tapasztalatok? -
Yeffy
veterán
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
amit en sajnalok, sztem tok jopofa kis egyedi feaute volt.
-
Squirrel
őstag
válasz
tomboy0013 #13 üzenetére
Szerintem se rossz. A kameraszigetekkel szemben ez a csík hátul egész elfogadható.
-
Squirrel
őstag
Most komolyan, melyik új telefon szép? Elölről mindegyik ugyanúgy néz ki, hátulról szintén. Ez még jobb legalább, mert egy kiemelkedő csík van rajta, nem valami asszimmetrikusan elhelyezkedő ordenáré sziget, amin még tok nélkül billeg is a teló...
-
judas13
addikt
Még mindig nem szép, de legalább csúnya.
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
Pixel 4, 4a, 5 sem volt kéttonusú. A 6 igen, de a a pár év kihagyás miatt szokásnak már nem igazán lehet nevezni.
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Főleg a kamera teljesítményére.
A P60 magasra tette a lécet. -
ghiottone
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
Én attól tartok, hogy azt a részét fogom hozzáütni valaminek. Üvegfóliám volt lekerekített szélű kijelzőn, de azt meg a magas peremű Spigen tok nyomja fel, így marad a fólia és az óvatósság - eddig megúsztam. De kényelmesebb a gesztusvezérlés ilyen talón szerintem is.
-
Plumpy
aktív tag
Pedig nekem elég lekerekítettnek tűnik, mind a 4 oldalon. A bal felső sarokban látszik leginkább a csillanásból....
-
-
K82
őstag
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
De legalább nincs lekerekítve a kijelző széle. A Pro-tól ezt tartott vissza leginkább, a mérete még épp határeset.
-
tomboy0013
veterán
"A Google búcsút int a kéttónusú hátlapnak, a fém kameracsík kivételével egységesek lesznek a telefon üvegének matt színei."
Pont mint tavaly, szóval nem most int búcsút a kéttónusú hátlapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest