Kézben a Google Pixel 8 Pro

Vietnamban nem várták meg az október 4-i startot, lefotózták a Pixel 8 Prót mindkét oldaláról.

Újabb képeket láthatunk a Google Pixel 8 Pro okostelefonról, ezúttal egy vietnami forrásból. A készüléket a Pixel 8 és várhatóan egy frissített Pixel Watch mellett október 4-én mutatja majd be a Google, a cég saját webáruházában is látható már az előzetes oldal. A telefon formája sem újdonság, a fotók pedig megerősítik a lekerekített sarkokat és a kevésbé ívelt kijelzőpanelt. A Google búcsút int a kéttónusú hátlapnak, a fém kameracsík kivételével egységesek lesznek a telefon üvegének matt színei.

A kép alapján nem tűnik úgy, hogy marad az ívelt kijelzőnél a Pixel Pro
A kép alapján nem tűnik úgy, hogy marad az ívelt kijelzőnél a Pixel Pro [+]

Korábban kiszivárgott specifikációkból tudni, hogy a Pixel 8 Pro hátlapján a három kamera közül a széles látószögű 50 megapixeles, míg az ultraszéles és a teleobjektív 48-48 megapixeles felbontású szenzort használnak majd. Az előlapi kamera 10,5 megapixeles felbontású lehet. A hátlapon az ultraszéles autofókusszal makróként is funkcionál majd, a teleobjektív pedig 5x optikai nagyításra lesz képes. A telefon agyát a Tensor G3-as lapka adja, mely mellé 12 GB RAM-ot szerel a Google.

Búcsúzhatunk a Pixelekre jellemző kétszínű hátlaptól
Búcsúzhatunk a Pixelekre jellemző kétszínű hátlaptól [+]

A napokban kiszivárogtak a Pixel 8-as széria várható árai is, ezek szerint a Pro modell 1000 euró körüli áron startol majd, az alapmodellért pedig 7-800 eurót kérhet el a Google azokban az országokban, ahol lesz hivatalos forgalmazás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés