- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
x5 pro-nál nincs lehetőség SD kártyával bővíteni. Kikapcsoltam az Ai-t és sokkal realisztikusabbak a színek. Milyenek a fotók és a videó felvétele az x5-nek?
Ami a pro -an van Snapi 778G cpu nem rossz. Nem melegszik és elég erős. Nekem a 128/6-os verzió van. Biztonsági frissítés 2023.01.01, MIUI 14.0.4.0. Android 12. -
iff
senior tag
Hello!
Nekem a Poco X5 Pro 128/6-os van. Eddig jónak tűnik, most jött rá frissítés ami 4,2GB. Miui 14 verzió frissült (meg valami rendszer stabilitás), viszont ahhoz meg sok az a 4 GB. Amit észre vettem , hogy a képeknél túlszaturált a szín. Videó felvétel az nagyon jó. Én Redmi Note 10 128/4 váltottam. Ott a videó felvétel f.s lett frissítés után a gyorsabb mozgásnál, akad a kép. Ennél nagyon jó, remélem ez így marad.Egyedül a kép színek nem olyan természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondjuk az X5-öt és az X5 Prót is láttuk már valahol.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest