Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antosz
tag
Pfff. Nesze semmi fogd meg jól.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023)
-
PirosHello
senior tag
"a teljesértékű okosrendszer és a szokos mobilos integráció helyett továbbra is"
Szoros akart lenni? Elgépelés csak.
A Venu 2 Pluson meg van az EKG, ezen is meg lesz hamarosan, csak nyilván orvosilag engedélyeztetni kell az USA-ban. Amúgy a Venu 2 plus EKG-ja sem nagy durranás, mindössze pitvarfibrillációra figyelmeztet. Amúgy nekem tetszik és szeretem nagyon, mint sportórát egy 20 mm-es fém Galaxy Watch szíjjal jól is néz ki. A 11 napos üzemidőt meg egyenesen jó érzés volt megszokni a Galaxy Watch 2 napja után. Az, hogy csak BT-on keresztül lehet vele telefonálni fájó, de nem kritikus. Persze egy eSIM-es Venu nem lenne rossz.[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Gabci77
csendes tag
dualband GPS-t azért rakhattak volna bele, bár teszt alapján ez is elég pontos, ára gondolom 200 eFt lesz errefelé
-
Janaboy
veterán
Hát nem tűnik nagy előrelépésnek a Venu 2-höz képest, a Venu 2 Plushoz képest meg még kevésbé és pluszba gondolom szép ára is lesz.
Janaboy
-
mad823
őstag
Itt egy részletes teszt, Venu 2 -> Venu 3 csere nem feltétlenül indokolt, de a 2 helyett a 3 jobb vételnek tűnik (főleg, ha mondjuk decemberre rendeződik az ára).
-
HKorn
veterán
Ez most nem lett izgalmas óra, gondolom ezért is érkezett ilyen csendben. A sleep coachingot szívesen látnám FR255-ön, többi funkció nem hiányzik.
Run&Ride
-
|AP|
veterán
eddig a Venu2 plus-t nézegettem. Inkább használnám okosórának, mint sportórának. Érdemes vajon megvárni (és többet költeni) a 3-ra?
Nagyon kicsi a csuklóm, talán ilyen szempontból is jobb lenne az új, a 41mm-es verzióban -
Janaboy
veterán
Az a kérdés, hogy az okosóra rész alatt mit értesz? miket használnál?
A méret miatt érdemes betérni egy Media Marktba vagy Garmin boltba és tenni egy méret próbát.
Néztem a Venu 3 videókat és bár nem láttam minden okos funkciót, de vannak olyanok, amiket a Venu 2 nem tud (ilyen pl a gépelés az órán).
Amúgy elvileg van benne hőmérő is:
It's also the first with the Elevate V5 heart rate sensor, but the ECG and skin temperature sensors aren't active yetBár elvileg az amúgy is csak az alvásnál fog majd működni.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
PirosHello
senior tag
Szia!
Nekem 1,5 éve Venu 2 Plusom van, jó óra. Kicsi csuklóm van, de ez a 43 mm még éppen elmegy. Én mondjuk sokat használom sportra (túra/kerékpártúra/futás), ezért nekem lényeges volt a GPS üzemmód hosszú üzemideje, valamint a BT telefonálás óráról (nem indítani, csak fogadni a hívásokat). Sokszor jól jön, ha a telóm a hátizsákban vagy a bicó hátsó csomagtartójában van és hívnak. Tevékenységkövetés és AOD nélkül 11 naponta elég tölteni.
Most sikerült aktiválnom az EKG funkciót is az órán, bár nem tud többet, mint a gyermekem Apple Watch EKG-ja. Szívritmuszavar vagy pitvarfibrilláció kiszűrésére jó lehet, de persze ehhez orvoshoz el kell menni.
Ha ezekre a dolgokra nincs szükséged, még a Venu SQ sorozat is nagyon jó és lényegesen olcsóbb. Ilyen is van a családban, nagyon jó kis óra az is.
Most, mivel a Venu 3 még zsír új, relatíve magas az ára. Ha azt szeretnél venni, várj még 5-6 hónapot, míg esik az ára. A döntés a Tied.[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
|AP|
veterán
válasz PirosHello #13 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Okosóra alatt azt értem, hogy az értesítéseket tudjam kezelni az óráról, esetleg a hívásokat is, zenevezérlés, stb.
Persze a sport/fitness funkciók is jól jönnek, de fontosabb, hogy inkább egy elegáns megjelenésű, óraszerű órát szeretnék, ezért az SQ-t ki is zárnám.
2 Plusból ezt néztem:
Ha jól látom a 3-ból a kisebb az 19mm-es szíjjal érkezik, ez már nem tudom mennyire nőies. Muszáj lesz megnéznem élőben majd -
Gabci77
csendes tag
nyugi, nekem is 16-os, de én a simát rendeltem meg, aztán majd kiderül a nagyobb kijelző meg akksi azért sokat jelent. volt rajtam forerunner 955, az nagyobb egy fokkal és vastagabb is, de annyira nem volt vészes az sem (persze azért nagynak tűnt), de őszintén szerintem egy okosóránál ez annyira nem számít, legalábbis én úgy gondolom, a legtöbb rohadt nagy alapból
-
|AP|
veterán
én eddig Skagen Falster-t használtam, de már nagyon kezd az üzemidő idegesíteni.
Méretben viszont pont jó volt. Ez 41mm-es.
A Venu 2 plus 43mm-e szerintem még jó lehet, de a 45-től már kicsit tartok.
Amúgy a Venu2 plus vajon meddig lesz még kapható így, hogy kijött az utód? -
Gabci77
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest