Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
"a teljesértékű okosrendszer és a szokos mobilos integráció helyett továbbra is"
Szoros akart lenni? Elgépelés csak.
A Venu 2 Pluson meg van az EKG, ezen is meg lesz hamarosan, csak nyilván orvosilag engedélyeztetni kell az USA-ban. Amúgy a Venu 2 plus EKG-ja sem nagy durranás, mindössze pitvarfibrillációra figyelmeztet. Amúgy nekem tetszik és szeretem nagyon, mint sportórát egy 20 mm-es fém Galaxy Watch szíjjal jól is néz ki. A 11 napos üzemidőt meg egyenesen jó érzés volt megszokni a Galaxy Watch 2 napja után. Az, hogy csak BT-on keresztül lehet vele telefonálni fájó, de nem kritikus. Persze egy eSIM-es Venu nem lenne rossz.[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
PirosHello
senior tag
Szia!
Nekem 1,5 éve Venu 2 Plusom van, jó óra. Kicsi csuklóm van, de ez a 43 mm még éppen elmegy. Én mondjuk sokat használom sportra (túra/kerékpártúra/futás), ezért nekem lényeges volt a GPS üzemmód hosszú üzemideje, valamint a BT telefonálás óráról (nem indítani, csak fogadni a hívásokat). Sokszor jól jön, ha a telóm a hátizsákban vagy a bicó hátsó csomagtartójában van és hívnak. Tevékenységkövetés és AOD nélkül 11 naponta elég tölteni.
Most sikerült aktiválnom az EKG funkciót is az órán, bár nem tud többet, mint a gyermekem Apple Watch EKG-ja. Szívritmuszavar vagy pitvarfibrilláció kiszűrésére jó lehet, de persze ehhez orvoshoz el kell menni.
Ha ezekre a dolgokra nincs szükséged, még a Venu SQ sorozat is nagyon jó és lényegesen olcsóbb. Ilyen is van a családban, nagyon jó kis óra az is.
Most, mivel a Venu 3 még zsír új, relatíve magas az ára. Ha azt szeretnél venni, várj még 5-6 hónapot, míg esik az ára. A döntés a Tied.[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Futás, futópályák
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest