- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Szia!
Nekem 1,5 éve Venu 2 Plusom van, jó óra. Kicsi csuklóm van, de ez a 43 mm még éppen elmegy. Én mondjuk sokat használom sportra (túra/kerékpártúra/futás), ezért nekem lényeges volt a GPS üzemmód hosszú üzemideje, valamint a BT telefonálás óráról (nem indítani, csak fogadni a hívásokat). Sokszor jól jön, ha a telóm a hátizsákban vagy a bicó hátsó csomagtartójában van és hívnak. Tevékenységkövetés és AOD nélkül 11 naponta elég tölteni.
Most sikerült aktiválnom az EKG funkciót is az órán, bár nem tud többet, mint a gyermekem Apple Watch EKG-ja. Szívritmuszavar vagy pitvarfibrilláció kiszűrésére jó lehet, de persze ehhez orvoshoz el kell menni.
Ha ezekre a dolgokra nincs szükséged, még a Venu SQ sorozat is nagyon jó és lényegesen olcsóbb. Ilyen is van a családban, nagyon jó kis óra az is.
Most, mivel a Venu 3 még zsír új, relatíve magas az ára. Ha azt szeretnél venni, várj még 5-6 hónapot, míg esik az ára. A döntés a Tied. -
Janaboy
veterán
Az a kérdés, hogy az okosóra rész alatt mit értesz? miket használnál?
A méret miatt érdemes betérni egy Media Marktba vagy Garmin boltba és tenni egy méret próbát.
Néztem a Venu 3 videókat és bár nem láttam minden okos funkciót, de vannak olyanok, amiket a Venu 2 nem tud (ilyen pl a gépelés az órán).
Amúgy elvileg van benne hőmérő is:
It's also the first with the Elevate V5 heart rate sensor, but the ECG and skin temperature sensors aren't active yetBár elvileg az amúgy is csak az alvásnál fog majd működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest