- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Szia!
Nekem 1,5 éve Venu 2 Plusom van, jó óra. Kicsi csuklóm van, de ez a 43 mm még éppen elmegy. Én mondjuk sokat használom sportra (túra/kerékpártúra/futás), ezért nekem lényeges volt a GPS üzemmód hosszú üzemideje, valamint a BT telefonálás óráról (nem indítani, csak fogadni a hívásokat). Sokszor jól jön, ha a telóm a hátizsákban vagy a bicó hátsó csomagtartójában van és hívnak. Tevékenységkövetés és AOD nélkül 11 naponta elég tölteni.
Most sikerült aktiválnom az EKG funkciót is az órán, bár nem tud többet, mint a gyermekem Apple Watch EKG-ja. Szívritmuszavar vagy pitvarfibrilláció kiszűrésére jó lehet, de persze ehhez orvoshoz el kell menni.
Ha ezekre a dolgokra nincs szükséged, még a Venu SQ sorozat is nagyon jó és lényegesen olcsóbb. Ilyen is van a családban, nagyon jó kis óra az is.
Most, mivel a Venu 3 még zsír új, relatíve magas az ára. Ha azt szeretnél venni, várj még 5-6 hónapot, míg esik az ára. A döntés a Tied. -
Janaboy
veterán
Az a kérdés, hogy az okosóra rész alatt mit értesz? miket használnál?
A méret miatt érdemes betérni egy Media Marktba vagy Garmin boltba és tenni egy méret próbát.
Néztem a Venu 3 videókat és bár nem láttam minden okos funkciót, de vannak olyanok, amiket a Venu 2 nem tud (ilyen pl a gépelés az órán).
Amúgy elvileg van benne hőmérő is:
It's also the first with the Elevate V5 heart rate sensor, but the ECG and skin temperature sensors aren't active yetBár elvileg az amúgy is csak az alvásnál fog majd működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest