Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janaboy

veterán

válasz |AP| #11 üzenetére

Az a kérdés, hogy az okosóra rész alatt mit értesz? miket használnál?

A méret miatt érdemes betérni egy Media Marktba vagy Garmin boltba és tenni egy méret próbát.

Néztem a Venu 3 videókat és bár nem láttam minden okos funkciót, de vannak olyanok, amiket a Venu 2 nem tud (ilyen pl a gépelés az órán).

Amúgy elvileg van benne hőmérő is:
    It's also the first with the Elevate V5 heart rate sensor, but the ECG and skin temperature sensors aren't active yet

Bár elvileg az amúgy is csak az alvásnál fog majd működni.

[ Szerkesztve ]

Janaboy

• PirosHello

senior tag

válasz |AP| #11 üzenetére

Szia!
    Nekem 1,5 éve Venu 2 Plusom van, jó óra. Kicsi csuklóm van, de ez a 43 mm még éppen elmegy. Én mondjuk sokat használom sportra (túra/kerékpártúra/futás), ezért nekem lényeges volt a GPS üzemmód hosszú üzemideje, valamint a BT telefonálás óráról (nem indítani, csak fogadni a hívásokat). Sokszor jól jön, ha a telóm a hátizsákban vagy a bicó hátsó csomagtartójában van és hívnak. Tevékenységkövetés és AOD nélkül 11 naponta elég tölteni.
    Most sikerült aktiválnom az EKG funkciót is az órán, bár nem tud többet, mint a gyermekem Apple Watch EKG-ja. Szívritmuszavar vagy pitvarfibrilláció kiszűrésére jó lehet, de persze ehhez orvoshoz el kell menni. :R
    Ha ezekre a dolgokra nincs szükséged, még a Venu SQ sorozat is nagyon jó és lényegesen olcsóbb. Ilyen is van a családban, nagyon jó kis óra az is.
    Most, mivel a Venu 3 még zsír új, relatíve magas az ára. Ha azt szeretnél venni, várj még 5-6 hónapot, míg esik az ára. A döntés a Tied. :K

[ Szerkesztve ]

"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

Új hozzászólás Aktív témák