Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megtollasodik középkategória
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Csokifalo #41 üzenetére
Mi értelme lenne? El kéne adnom használtan a 4080-at, kb. ugyanazt a teljesítményt venném meg rohadt drágán, mert hiába +10% (ha egyáltalán), ugyanúgy DLSS kell neki, ami eltűnteti a különbséget (60Hz vs 60Hz) ua. szinten, szóval mindegy.
3090-et lecserélni sem nagy biznisz, nem spórolsz annyit a fogyasztáson, mint az anyagi bukta.
Régi/gyenge kártyáról váltva meg még mindig tartani lehet a túlhevüléstől. Nem bízom olyan forrófejű hardverben, amely nem engedi ezt nyomon követni (lásd: avultatás).
Én ezekkel kalkuláltam.Sanya: „Nem kell járványtól tartani.”
[ Szerkesztve ]
-
wolfpapa72
csendes tag
válasz
Csokifalo #41 üzenetére
Persze, hogy megéri a váltást. Főleg, hogy a megjelenés napján egy árban voltak a 4080S árakkal. Az Amazon német oldalán az ASUS TUF jan. 30-án 1300€ volt. Ma, azaz három napra rá 1679€!
A szerencsémnek köszönhetően ennyiért vettem az ASUS GeForce ASTRAL GAMING OC 5080-at. Ami ha minden jól megy, hétfőn meg is érkezik. Persze azóta az Alternate is emelte az árakat. Most 1759€-ra van árazva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat igyekszik gyorsan szállítani a friss termékeket, hogy mindenki hozzájuthasson a kívánt VGA-hoz.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Túra és kirándulás topic
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest