- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Laza a cmos jumper!!! Megoldás: 1 Gép áramtalanit. 2 cmos jumper lehuz. 3 csipesszel óvatosan a tüskék távolságát megnöveled /kicsit széthuzod/ 4. Jumper vissza helyez. 5 Gép áram alá helyez. 6 Gép indit, bios beállit. 7. remélem hiba elháritva. Ez a hiba az abit alaplapok jellemzője.
-
Balint133
aktív tag
próbáld meg úgy, h. mindent lehúzol a lapról(vinyó cd író, dvd olvasó, floppy...stb), csak a vidkari marad , kikapcsolod a géped, lehúzod aljzatról, hagyod egy 10percet, v. elég neki 5 is, és ha nem felejtette el, akkor ok, de ha igen, akkor ''megszökik'' a feszkó az elemből! De mondom, mérd meg multiméterrel, akkor az mindent elárul!
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
A tápnak ehez semmi köze, attól fogva, h. te kihúzod őt a fali aljzatból, az elemnek kéne biztosítania a megfelelő feszültséget a BIOS-nak, tehát a tápnak nemhiszem, h. köze lenne hozzá, nekem is így van, ha kihúzom a tápot a falialjzatból, hagyöm 10-15percet egyedül táp nélkül és láss csodát, visszaállít mindent alapra(nekem az elem a gond, megmértem multiméterrel, hát nem lett vmi rózsás eredmény)
Mérd meg multiméterrel az elemed feszkóját, ha a rágravírozott értéken felül van egy picikével akkor nem az elem a gond, de ha egy picivel alatta van, akkor sem kéne neki elfeljetenie, csak ha nagyon alatta van, akkor az elem!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest