- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Attól függ, h. milyen a tokozása, Socked hány? de szerintem nem sok esély van rá, főleg ha Socked 478as, az meg kifejezetten intel, Socked478-ba való AMD-t nem is gyártanak, gyártottak, Szvsz, halott az ügy, új proci, meg mellé egy új lap, v. új intel proci azonos tokozásban!
-
Balint133
aktív tag
próbáld meg úgy, h. mindent lehúzol a lapról(vinyó cd író, dvd olvasó, floppy...stb), csak a vidkari marad , kikapcsolod a géped, lehúzod aljzatról, hagyod egy 10percet, v. elég neki 5 is, és ha nem felejtette el, akkor ok, de ha igen, akkor ''megszökik'' a feszkó az elemből! De mondom, mérd meg multiméterrel, akkor az mindent elárul!
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
A tápnak ehez semmi köze, attól fogva, h. te kihúzod őt a fali aljzatból, az elemnek kéne biztosítania a megfelelő feszültséget a BIOS-nak, tehát a tápnak nemhiszem, h. köze lenne hozzá, nekem is így van, ha kihúzom a tápot a falialjzatból, hagyöm 10-15percet egyedül táp nélkül és láss csodát, visszaállít mindent alapra(nekem az elem a gond, megmértem multiméterrel, hát nem lett vmi rózsás eredmény)
Mérd meg multiméterrel az elemed feszkóját, ha a rágravírozott értéken felül van egy picikével akkor nem az elem a gond, de ha egy picivel alatta van, akkor sem kéne neki elfeljetenie, csak ha nagyon alatta van, akkor az elem!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest