- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Ha nagyon hiányzik, akkor a bridge.dll-t le tudod szedni a Bővebben: link innen
Vayis, ha jobban megnézem, akkor nem tudod leszedni, de írnak róla, hogy mi a gond vele és hogyan lehet megoldani.
A pagefile.sys-t meg hogyhogy nemtudod visszaállítani? NOD32 system tools/quarantie/restore és anniy.
Amúgy a lapozófile az mindig változik, teljesítmény beállításoknál akár a méretén is tudsz változtatni, ha akarsz, szóval attól biztos nem lett kevesebb a hangja a jáéknak, esetleg attól, hogy letekerted a hangfalon a hangerőszabályzót.
Amúgy alaplap driver reinstall nem árthat mondjuk valóban -
busman
veterán
Nálam az új gépen ,bolti összerakás után a lesarkazásvédő fordítva lett felrakva ,egyszer indult ,egyszer nem...
-
kovsol
titán
-
-conrad-
addikt
A bridge.dll csak a kártyajátékhoz kell.
Na jó, szóval feljebb írták, hogy alaplapi driver reinstall a megoldás. Máskor meg mindent karanténba engedj...
persze lhet hülyeséget mondtam, mert nem tapasztalat, csak a fórum olvasása közbeni infó. Legfeljebb win reinstall....
[Szerkesztve] -
Grape
csendes tag
Segítsetek !
A Nod32 talált 2 db szerinte fertőzött fájlt. Az egyik a bridge.dll a másik a pagefile.sys. Egyébként a gép normálisan működött.
A bridge.dll-t javaslatára kitöröltem, azóta az indításkor mindég megjelenik, hogy a bridge.dll nem tölthető le.
Kell e és mihez kell a bridge.dll és hogyan lehet visszaállítani ?
A pagefile.sys-t karanténba helyeztem ahonnan nem tudom visszaszerezni, de ezt legalább nem írja ki.
Nem tudom, hogy összefüggésben van e a fentiekkel, de amióta ezeket likvidáltam azóta a flight simulátor hangja a felére csökkent.
Segítsetek mit tegyek !
Köszi
Grape -
Sir Riccio
addikt
Laza a cmos jumper!!! Megoldás: 1 Gép áramtalanit. 2 cmos jumper lehuz. 3 csipesszel óvatosan a tüskék távolságát megnöveled /kicsit széthuzod/ 4. Jumper vissza helyez. 5 Gép áram alá helyez. 6 Gép indit, bios beállit. 7. remélem hiba elháritva. Ez a hiba az abit alaplapok jellemzője.
-
graf
tag
Újfent vázolom a témát. Abit KD7 Raid lap elfelejti a Bios egyes(nem az összes) beállítását, amikor a tápot áramtalanítom. További két másik lap is ezt csinálja. Elemcsere volt. Tápprobléma lehet?
Lehetséges elméleti és gyakorlati megoldásokat várok! -
graf
tag
válasz
Balint133 #19 üzenetére
Az imént méregettem én a régi ugyanilyen lapomat. Igazából csak az elemet tudtam megmérni az kerek 3.0V. Egyébként mit és hol kellene megmérnem???
Köszi a válaszodat. Erre gondolok, hogy megszökik, vagy egy másik fórumban olvastam, hogy amikor kihúzom a tápot, akkor nem kapcsol át azonnal az elem áramkörére és a BIOS elfelejt mindent.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182820
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Attól függ, h. milyen a tokozása, Socked hány? de szerintem nem sok esély van rá, főleg ha Socked 478as, az meg kifejezetten intel, Socked478-ba való AMD-t nem is gyártanak, gyártottak, Szvsz, halott az ügy, új proci, meg mellé egy új lap, v. új intel proci azonos tokozásban!
-
Balint133
aktív tag
próbáld meg úgy, h. mindent lehúzol a lapról(vinyó cd író, dvd olvasó, floppy...stb), csak a vidkari marad , kikapcsolod a géped, lehúzod aljzatról, hagyod egy 10percet, v. elég neki 5 is, és ha nem felejtette el, akkor ok, de ha igen, akkor ''megszökik'' a feszkó az elemből! De mondom, mérd meg multiméterrel, akkor az mindent elárul!
[Szerkesztve] -
szigya
csendes tag
FOXCONN 865mo1-g-6ls alaplapba lehet AMD procit rakni??Mert most egy Celeron gépem van ami 2,4Ghz-s, és még az UT2004 is belassul rajta rendesen, az anarchy online játszhatatlan és még sorolhatnám!Ez tuti hogy proci miatt van mert a többi hardwerem:1024m DDR RAM(400mhz),ati 9600 atlantis:256mb DDR).
Ennyire gagyi lenne a Celeron??mert molst annyit tud mint egy AMD Atlon 1,2Ghz!légyszi mindenképpen válaszoljatok gyorsan, mert nagyon fontos lenne!Kösz. -
Ugh
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Lenne 1 másik problémám!!!!! ->
A bridge.dll fájl letörlődött, hála valamelyik spyware keresőnek, mit tudok csinálni. A visszaállítás menübe már nincs benne, újra kell telepíteni az egész rohadt xp-t??? (gondolom emiatt a fájl miatt nem ismer fel semmi USB-s dolgot? -
-
Balint133
aktív tag
A tápnak ehez semmi köze, attól fogva, h. te kihúzod őt a fali aljzatból, az elemnek kéne biztosítania a megfelelő feszültséget a BIOS-nak, tehát a tápnak nemhiszem, h. köze lenne hozzá, nekem is így van, ha kihúzom a tápot a falialjzatból, hagyöm 10-15percet egyedül táp nélkül és láss csodát, visszaállít mindent alapra(nekem az elem a gond, megmértem multiméterrel, hát nem lett vmi rózsás eredmény)
Mérd meg multiméterrel az elemed feszkóját, ha a rágravírozott értéken felül van egy picikével akkor nem az elem a gond, de ha egy picivel alatta van, akkor sem kéne neki elfeljetenie, csak ha nagyon alatta van, akkor az elem!
[Szerkesztve] -
-
Picimaci
tag
Ha elemcserén túl vagy, dugj rá egy másik tápot és láss csodát!
-
Manitou
veterán
Akkor ott lesz a kutya elásva
Ez 101%. NE a netről frissítsél, én legalábbis nem tenném, bár sokan ajánlják. Tölds le a biost, és másold egy rendszerlemezre+a flesselő progit is. Ezután indításnál asszem F2 de most nem tudom melyikkel, de valamelyik gombal lehet a bioszt bescekkoltatni vele.(ki fogja majd írni alul). Everestel meg tudod nézni hanyas bios van fent most. De indításnál is kiírja alulra.
[Szerkesztve] -
Ugh
tag
-
graf
tag
Hi!
Lehet idevág az én kérdésem is: Ha kihúzom a tápcsatit a falialjzatból, akkor néha elfelejt néhány bios beállítást, vagy checksum error. Na most vettem egy ugyanilyen lapot, az is ezt csinálja. Sőt egy kölcsonlapnál is. Én a TÁPRA gyanakszom. Szerintetek??? Ha a táp áram alatt marad, nincs semmi probléma. Elemcserén már túlvagyok.
Köszönöm -
Shia-ko
aktív tag
Szvsz cseréld ki az alaplapi elemet.
-
Ugh
tag
Sziasztok!
Tehát néhányszor amikor bekapcsolom a számítógépet, nem jelenik meg a monitoron kép, nem is pittyen (ilyenkor 1et szokott), hanem csak megy gép. Ez kb. hetente 2x történik meg. Ilyenkor ha újraindítom (ki-bekapcs) akkor viszont már minden működik rendesen, illetve az elején a bios-nál kiírja:
CPU is unworkable or has been changed, please recheck - CPU SOFT MENU
Akkor szépen megnyomom a DEL-t, biosba be, save and exit, yes, és megy minden ahogy kell neki.
Ez miért van, tudnátok valamit javasolni?
(ja, az alaplap: abit NF7, a proci 2500+ @3200+)
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest