Új hozzászólás Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
én bízok benn sztem majd mikor a hangulat már a tetőpontra hágott akkor m0dd3r betoppan
legalábbis remélem akkor majd veszem a 4mms plexit abba is bírsz gravírozni ugye?
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Na m0dd3r cserben hagysz minket akinek megígérted az oldallalp vágást -
kíváncsi
őstag
OK thx 5mmest veszek.
igen szeretnék gravírt tudod a sárkányt. -
kíváncsi
őstag
Hi all!
m0dd3r vagy valaki tudtok már róla mikor lesz a második modding club? -
kíváncsi
őstag
Sziasztok! modd3r milyen vastagságú plexit vegyek?
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok! én tudok addig várni símán
örülök hogy egyáltalán megcsináljátok
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok! én tudok addig várni símán
örülök hogy egyáltalán megcsináljátok
-
kíváncsi
őstag
Szia Ghost! nekem mondtad ezt ''hogy mit ajánlottam fel?'' te mondtad hogy megcsinálod a gravírt nem
nem lenne baj ha nekem is azt a sárkányt hravíroznád bele ami neked is van? mert mondtad három napig kellett gyakorolnod előtte meg tetszik nagyon
-
kíváncsi
őstag
Radikalmod modding klub milyen gyakran van? Mert én szívesen lejárnék okosodni
ja és m0dd3r nagyon sok haszns webcím van az oldaladon nagyon király
-
kíváncsi
őstag
Megyek persze. Vonattal megyek majd és azt megkérdezhetém hogy hol érdemes leszállni ? (Szegedről megyek) és azt majd elmondod akkor hogy miket kell vennem? plexi esetleg még mi kell?
-
kíváncsi
őstag
m0dd3r akkor majd megcsinálod a plexit a kis merciury kob01 esem oldalára?
-
kíváncsi
őstag
m0dd3r de azt mondta Ghost mester
hogy megcsinálja a gravírt szóval rád ''csak'' a vágás ragasztás maradna
úgy felesben mint sorstársamnak oké:
-
kíváncsi
őstag
Ghost akkor majd modding versenyen megbeszéljük a gravírt hogy akkor melyik modding klub alkalmával csinálod meg sztem jó lesz nekem egy olyan sárkány mint neked van remélem nem baj de legalább azt már úgyis begyakoroltad
szted modder vállalja majd a vágást meg a pleyi ragasztást?
-
kíváncsi
őstag
Na I get back
! azt szeretném megkérdezni hogy a modding klub alatt lehet venni katódos ledes ventit ? vagy majd szombaton a verseny alatt?
vagy miket lehet venni? -
kíváncsi
őstag
azt megkérdezhetem hogy a modding klubban lehet okosodni?
ja és remélem m0dd3r bevállalja a kivágását -
kíváncsi
őstag
1000hála és milyen papírra nyomtassam azt a tükörképet? vagy az végülis mi? ghost hogy jutottál el ilyen szintre 14 évesen ? én 16 vagyok de te vagy a példaképem
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok! lehetek pofátlan ?
én is szeretném megcsinálni a kis mercury kob 01es házam oldalát plexisre és gravirosra
ha már benne vagytok a munkában ekkor ezt még megtudnátok csinálni ha nem akkor nem de jó lenne
és bocs ha pofátlan voltam
ghost az a sárkány gravír mennyi idő került míg megcsináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest