- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
gabaa
csendes tag
Megvettem a g2es epoxot. Köszönöm mindenkinek a segítséget. A voodoo majd lehet, hogy érdekel, kereslek emailben ha igen.
-
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Itt van neked egy 550es k6-2, nekem nem kell.
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=5326023
Felraktak ma egy epox mvp3-g2-őt is, de légysz azt engedd már át nekem. -
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Hát igen, de ahogy mondod, piszok szerencse kéne hozzá. Ez az 500as amd nekem már jó, tehát procit nem keresek. Persze ha találok nagyobbat, az nem baj.
Én húzni nem szeretném, de azért jó lenne egy stabil, márkás lapot találni.
A proci a lappal 3000 pénz volt. Van hozzá már egy enermax tápom is, ami 2500 pénz volt, szóval szerintem jó ára volt.
Fogalmam sincs mennyit gyorsít, de ha van olyan lap ami tudja, akkor miért ne azt vegyem meg? -
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Lebuktam.
Egyszerűen nem találok ilyesmit. Alaplapból dömping van, de prociból annál kevesebb. K6-3-at találni meg szinte lehetetlen.
-
gabaa
csendes tag
Azért az alaplapért ésszerű keretek között szinte bármit megadnék, aztán persze jól lealkudnám.
Hülye azért nem vagyok, fut egy pár ilyen lap még az országban és lehet, hogy épp holnap akadok rá az egyik bontóban.
Egyébként nagyon sokat ér a géped, ne válj meg tőle semmi pénzért. Én is arra törekszem, hogy egy hasonlót összehozzak ilyen nosztalgia retró feelingben.Magyarul csak állni fog és porosodni, néha meg bekapcsolom és tolok rajta egy settlers 2őt vagy egy transport tycoont.
-
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Az az epox állítólag megy, és olyan mondta, akinek el is hiszem, de nem teszteltem, mivel csak udma 33at tud, nekem meg az az MVP3 kellene mint a fenti epox, hogy újabb south bridge van benne és így udma 66ot is visz. Egyébként úgy vagyok vele, hogy megveszem, hazaviszem, felkerül a polcra, aztán ha majd lesz egy kis időm, összerakom. Azt az epoxot azért vettem, mert volt benne egy 500as amd k6-2, de a lap az felesleges, mert udma33as mvp3am nekem is van.
-
gabaa
csendes tag
Ilyen epox alaplapra vevő vagyok azonnal:
EP-MVP3C2 -
gabaa
csendes tag
keresek socket 7 alaplapot mvp3 csipszettel 550-es amd k6-2-höz
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Medence topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest