- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
gabaa
csendes tag
Megvettem a g2es epoxot. Köszönöm mindenkinek a segítséget. A voodoo majd lehet, hogy érdekel, kereslek emailben ha igen.
-
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Itt van neked egy 550es k6-2, nekem nem kell.
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=5326023
Felraktak ma egy epox mvp3-g2-őt is, de légysz azt engedd már át nekem. -
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Hát igen, de ahogy mondod, piszok szerencse kéne hozzá. Ez az 500as amd nekem már jó, tehát procit nem keresek. Persze ha találok nagyobbat, az nem baj.
Én húzni nem szeretném, de azért jó lenne egy stabil, márkás lapot találni.
A proci a lappal 3000 pénz volt. Van hozzá már egy enermax tápom is, ami 2500 pénz volt, szóval szerintem jó ára volt.
Fogalmam sincs mennyit gyorsít, de ha van olyan lap ami tudja, akkor miért ne azt vegyem meg? -
Bodin
senior tag
up a topiknak!
Mekkora volt a legnagyobb K6-III-as proci? köszi -
cskamacska
addikt
Nem lehetetlen.
Kb egy hétig kerestem itt a PH!-n, míg megdobtak kettővel.
No persze piszok szerencse, meg az kellett, hogy az eladó különösebben ne legyen oda érte.(ami különösebben nem nehéz, hisz leszámítva, hogy piszok ritka, nem az naggyon gyors procifajta amiért ölniük kellene egymást az embereknek)
Lapból meg nincs dömping mert pl MVP3G2-t nem találok. Mármint még egyet, mert egy már van, de húzni szeretném a K6-III-asokat, de félek hogy elpattan a lap, azt nézhetek.(Egy MVP3G-M-nek már megsütöttem egy MOSFET-jét a nyáron)
Szerintem nyiss egy topikot, s lehet, hogy neked is szserencséd lesz.
Meg volt a Vaterán egy K6-III-as szeptember körül Telcontar nevezetű emberkénél.
Egyébkénr mennyi volt a lap a procival?(ha szabad megkérdeznem)
Szerinted mennyit gyorsít a vinyókon az a ATA66 ilyen gépeknél? -
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Lebuktam.
Egyszerűen nem találok ilyesmit. Alaplapból dömping van, de prociból annál kevesebb. K6-3-at találni meg szinte lehetetlen.
-
gabaa
csendes tag
Azért az alaplapért ésszerű keretek között szinte bármit megadnék, aztán persze jól lealkudnám.
Hülye azért nem vagyok, fut egy pár ilyen lap még az országban és lehet, hogy épp holnap akadok rá az egyik bontóban.
Egyébként nagyon sokat ér a géped, ne válj meg tőle semmi pénzért. Én is arra törekszem, hogy egy hasonlót összehozzak ilyen nosztalgia retró feelingben.Magyarul csak állni fog és porosodni, néha meg bekapcsolom és tolok rajta egy settlers 2őt vagy egy transport tycoont.
-
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Az az epox állítólag megy, és olyan mondta, akinek el is hiszem, de nem teszteltem, mivel csak udma 33at tud, nekem meg az az MVP3 kellene mint a fenti epox, hogy újabb south bridge van benne és így udma 66ot is visz. Egyébként úgy vagyok vele, hogy megveszem, hazaviszem, felkerül a polcra, aztán ha majd lesz egy kis időm, összerakom. Azt az epoxot azért vettem, mert volt benne egy 500as amd k6-2, de a lap az felesleges, mert udma33as mvp3am nekem is van.
-
gabaa
csendes tag
Ilyen epox alaplapra vevő vagyok azonnal:
EP-MVP3C2 -
gabaa
csendes tag
keresek socket 7 alaplapot mvp3 csipszettel 550-es amd k6-2-höz
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Elfelejtettem a film címét
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged