- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HW-Peter
aktív tag
Megkaptam, a héten utánanézek, hogy van-e ehhez való.
-
Mona
csendes tag
Benne van a helyén. Csak a probléma az, hogy a billentyűtózetben lévő fólián a polusok el vannak töredezve ezáltal érintkezési hibás és nem müködnek a betűk. Most egy ipsénél van aki délelőt mondta ezeket az infokat, meg azt hogy nem is tudja megjavítani. És hogy magyarországon nem is lehet hozzájutni. De ez az amit nem hiszek el, mert én sem most jöttem a 6.20 gyorssal, és ezért tettem fel a nagy kérdést a netre. Nem hiszem, hogy csak ez az egy notebook létezik és azért nem lehet hozzá kapni perifériát.
-
HW-Peter
aktív tag
Elérhetőségem: kattints a piros betűvel írt nevemre, ott megtalálod az email címemet.
Több notebookgyártó használ ugyanolyan bill.eket. Pont ezért kellenének a képek.
Talán tudok segíteni. Függ a bill. formájától és a kábel (csatlakozó)helyétől.
Apropó, hová tűnt az eredeti bill.je?
[Szerkesztve] -
Mona
csendes tag
Én a notebook belső billentyűzetre gondoltam, és nem külső billentyűre. Amit kérdeztél a 128MB-os valamiről a micsoda?
-
Mona
csendes tag
Sziasztok!
Egy Daewoo Notebook PCI System - v.5314 es típusú géphez keresek billyentyűzetet. Más típus is szóba jöhet, ha kompatibilis ezzel a típussal.
Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen, mert már nagyon el vagyok keseredve, hogy amerre már kérdezősködtem, mindenhol falakba ütköztem. Jó nekem a használt is, és az új is. Hol lehet hozzájutni?
Mona
Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest