Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
WillChi kérésére zártam.
-
WillChi
őstag
A chip megjött, és mit mondjak... bombabiztosan volt csomagolva.
Még egyszer köszönöm szépen!
-
Borosz
őstag
Postán a cucc.
-
Borosz
őstag
Egy kis műanyag dobozba teszem, amiben van egy kemény szivacsos lap. Abba beleszúrom az IC-t. A kis dobozt betekerem Alu-fóliába és mehet is egy kétrétegű borítékban. Nem lesz baja.
Szerintem ne bajlódj a borítékos pénzküldéssel. Nem éri meg vesződni vele. Nemrég adtam fel ugyanígy egy HDD nyákot és az is 89FT-ba került.
Örülök, ha tudok segíteni. Ne ragozzuk tovább. Holnap küldöm. -
WillChi
őstag
Nagyon szépen köszönöm, de szeretném valahogy viszonozni a dolgot, csak nem tudom, hogy hogyan meghálálni, csak adj valami ötlelet.
A postaköltséget pedig elküldöm egy borítékban, csak írd meg, hogy hová...
Ja, és nagyon szépen köszönöm...
Mod.: A csomagolásnál nem tudom, hogy mit lehet csinálni, hogy ne csessze szét a posta. Van valami ötleted?
[Szerkesztve] -
Borosz
őstag
Egyszer csak nem indult, de fizikai baja volt. A procc foglalt körül lepattant egy SMD ellenállás. Megnéztem és a lapra csak ez van szitázva: Acorp 5VIA/ZX. VIA chipset és a fizikai paraméterei egyeznek az általad leírtakkal.
Ha VIA-s a tied is akkor elvileg el kell, hogy induljon vele. -
WillChi
őstag
zsUP!sz
-
WillChi
őstag
UP!
-
WillChi
őstag
UP! Ez nagyon hamar lesüllyedt...
-
WillChi
őstag
- A téma adott, ha van valakinek tönkrement Acorp 6VIA85P-s alaplapja, amolyan kidobásra ítélt darab, akkor kisegíthetne egy ép BIOS chippel. Az, hogy kinek mit ér meg, alku kérdése (túl sok mindent nem, mert a lap sem sokat ér
).
- A lényeg az, hogy anno egy BIOS frissítés alkalmával a chip teljes törlése után jött egy áramszünet, aztán kampó lett az egésznek így.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest