Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
oettinger01 #24 üzenetére
szia lesz még ilyen kártyád ??? (ugy látom mintha több is volna neked) és postázásban benne volnál ?
-
oettinger01
őstag
bontatlan Inno 6800 GT 256 MB GDDR3
68k? -
Rea
csendes tag
Köszi az ajánlalot mongi! De inkább nvidia párti vagyok, meg fixen kéne a 16pipa. De köszi!
-
mongi
senior tag
hát sajna én csak a fent nevezett x800se-td-t tudom a továbbiakban is ajánlani, a kritériumoknak ram oldalról megfelel (2ns ddr3-as ramcik 800-on hajtva, de ugye a 2ns~1000mhz
), tuningot 500/1000-ig néztük egy másik darabon, és ott artifact mentesen vitte. mivel ez is 420-as magos így lehet hogy a pipéket is be lehet kapcsolni, de mi ennyire nem mentünk bele.
-
Rea
csendes tag
Hmm. Semmi egyéb ajánlat?
-
Rea
csendes tag
Meggondoltam magam, áll még az ajánlat?
-
Rea
csendes tag
Akkor marad. Köszi az ajánlatot. Megoldom mástól és olcsobbért.
-
Rea
csendes tag
Az zsír. Van egy kapcsolatom akinek ha belefér az elkönyvelésébe az áfa-visszaigénylést elszokta nekem intézni, így a 25%-os áfát elvileg el tudom intézni ha nagyon kell. Ebből kifolyólag 70-nél többet nem adok érte, mivel akkor már a Ramirisbe megveszem a Leadtek 6800GT-ét, ami náluk van, és per pill. netto 69900Ft. és vadiúj. Ezér nem adnék többet 70-nél. Gondolkozz rajta nem olyan rossz ajánlat a 70, főleg hogyha azt veszem hogy nemsokára beköszönt ránk a Geforce 7-es széria ami lefogja nyírbálni a 6800-ak árait. Akkor már ezt se fogják rá megadni.
-
XaraX
addikt
válasz
oettinger01 #11 üzenetére
-
Rea
csendes tag
Egyébként mennyi gari van még rá? Doboz,tartozékai megvannak? Gyári a hűtő rajta? És még 1 kérdés 2 molex tápcsatis?
-
Rea
csendes tag
70? És viszem egyböö!
-
Rea
csendes tag
Ha komolyan el akarod adni, akkor tényleg érdekel, de ha csak arra vagy kiváncsi mit adnak mostanság egy ilyen kariért, akkor hagyjuk.
-
Rea
csendes tag
Remélem nem LE vagy Gamer Edition Asus-od van mer azér egy fillért sem. Ha teljesértékű GT-256mb-al akkor már érdekel.
-
Rea
csendes tag
6800GT-256MB-DDR3-AGP karit keresek megvételre! Ajánlatokat várok, minden megoldásra nyitott vagyok! Elsősorban Asus,Gigabyte,Leadtek,MSI,.... stb. márkák érdeklenek elsősorban. Írjatok megegyezünk.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest