- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
oettinger01 #24 üzenetére
szia lesz még ilyen kártyád ??? (ugy látom mintha több is volna neked) és postázásban benne volnál ?
-
oettinger01
őstag
bontatlan Inno 6800 GT 256 MB GDDR3
68k? -
Rea
csendes tag
Köszi az ajánlalot mongi! De inkább nvidia párti vagyok, meg fixen kéne a 16pipa. De köszi!
-
mongi
senior tag
hát sajna én csak a fent nevezett x800se-td-t tudom a továbbiakban is ajánlani, a kritériumoknak ram oldalról megfelel (2ns ddr3-as ramcik 800-on hajtva, de ugye a 2ns~1000mhz
), tuningot 500/1000-ig néztük egy másik darabon, és ott artifact mentesen vitte. mivel ez is 420-as magos így lehet hogy a pipéket is be lehet kapcsolni, de mi ennyire nem mentünk bele.
-
Rea
csendes tag
Hmm. Semmi egyéb ajánlat?
-
Rea
csendes tag
Meggondoltam magam, áll még az ajánlat?
-
Rea
csendes tag
Akkor marad. Köszi az ajánlatot. Megoldom mástól és olcsobbért.
-
Rea
csendes tag
Az zsír. Van egy kapcsolatom akinek ha belefér az elkönyvelésébe az áfa-visszaigénylést elszokta nekem intézni, így a 25%-os áfát elvileg el tudom intézni ha nagyon kell. Ebből kifolyólag 70-nél többet nem adok érte, mivel akkor már a Ramirisbe megveszem a Leadtek 6800GT-ét, ami náluk van, és per pill. netto 69900Ft. és vadiúj. Ezér nem adnék többet 70-nél. Gondolkozz rajta nem olyan rossz ajánlat a 70, főleg hogyha azt veszem hogy nemsokára beköszönt ránk a Geforce 7-es széria ami lefogja nyírbálni a 6800-ak árait. Akkor már ezt se fogják rá megadni.
-
XaraX
addikt
válasz
oettinger01 #11 üzenetére
-
Rea
csendes tag
Egyébként mennyi gari van még rá? Doboz,tartozékai megvannak? Gyári a hűtő rajta? És még 1 kérdés 2 molex tápcsatis?
-
Rea
csendes tag
70? És viszem egyböö!
-
Rea
csendes tag
Ha komolyan el akarod adni, akkor tényleg érdekel, de ha csak arra vagy kiváncsi mit adnak mostanság egy ilyen kariért, akkor hagyjuk.
-
Rea
csendes tag
Remélem nem LE vagy Gamer Edition Asus-od van mer azér egy fillért sem. Ha teljesértékű GT-256mb-al akkor már érdekel.
-
Rea
csendes tag
6800GT-256MB-DDR3-AGP karit keresek megvételre! Ajánlatokat várok, minden megoldásra nyitott vagyok! Elsősorban Asus,Gigabyte,Leadtek,MSI,.... stb. márkák érdeklenek elsősorban. Írjatok megegyezünk.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest