- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
Attilion
csendes tag
válasz
Freddy TNT #25 üzenetére
Szia Freddy TNT!
Bocs, hogy eltűntem. Küldtem neked e-mailt is. Remélem még tudsz segíteni. A Maxtor elektronikája ment tönkre és szeretném lementeni róla az adatokat. Nekem mindegy, hogy csak elektronikát, vagy egészet tudok venni. Üdv: Attilion -
Freddy TNT
őstag
Nah kíváncsi vagyok mikor jön még valaki aki érdeklődik ilyen nyák után aztán nem érdekli.
-
Freddy TNT
őstag
???
-
Attilion
csendes tag
Helló!
Nekem is az alábbira lenne szükségem:
MAXTOR D540X-4D 5400 RPM 40GB Ultra ATA/100 Hard Drive
Köszi. Attila -
Dryman
őstag
Valamelyik kollegám nyavajgott a minap hogy rosszul ismeri fel az alaplapja a Seagate 80-as vinyóját, de mikor bootolt a win az már jónak látta, na azóta annyi változás történt, hogy ma reggel a mobilrackben lévő vinyót már fel sem ismerte a céges gép, és már ott kifagy mikor a win 2000 fehér töltőcsikja elindulna, többszöri próbálkozásra azért elindult a gép. mert a rendszer HDD hibátlan, de irtózatosan lassan indult el, és a hibás vinyóra azt írja hogy non ATA compatible drive.....
A srác azt mondta hogy fut még egy kört mert lehet 2-év garral vette, ha mégsem garanciális, akkor lehet tudok segíteni! -
Borosz
őstag
Szia! Van véletlenül Seagate Barracuda ATA IV 80GB vinyához valamid? Mechanika...esetleg.
-
Dryman
őstag
UP!
-
Dryman
őstag
Up!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Sok sok lapnak a biosa száll el csupán az eszement tuning kísérletek, vagy a félreflasselések során így ha a szerviz nekiáll egy működő lapban akár 10 bios chipet is megír 20 perc alatt, aztán leemelnek a polcról egy bios halott lapot, cserélik a chipet és ámen!
Gratulálok hogy Te ilyen szerncsés helyzetben vagy, sok bolt ßaszik meghosszabítani a garanciát egy ilyen esetben....akkor megérte türelmesen várni! -
Dryman
őstag
Tehát ehhez a táp által tönkrevágott HDD-hez keresek elektronikát vagy BAD-sectoros komplett HDD-t!
Paraméterek:
MAXTOR D540X-4D 5400RPM
40GB Ultra Ata/100Hard Drive
model name: 4D040H2
hda: 22A
PCBA:05A
unique:11A
code DAH017KO
A HDD tele van fontosabb dolgokkal, de nem nélkülözhető , ezért irreálisan sokat nem akarok költeni rá!
itt egy kép róla, hátha van valakinek ilyen!
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged