- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Az agy a kisebb gond. Pont feltöltött nemrég egy videót YT-re a Duna Kerékpárbolt, hogy volt náluk éppen a szervizben három Cube kerék és mind a három szar volt. Valamelyiknek a felnije is el volt repedve, ami sokkal gázabb, mert gazdasági totálkár, nem érdemes új felnit fűzni az alsó kategóriás Shimano agyhoz, nem ér annyit az egész. Használtan keress Mavic szettet, amikor vettem a Rodi szettet, volt pár használt Mavic az aprókon, az újkori árának feléért, annyiért meg bestbuy. De újan a Decathlonban sem veszélyes az ára, bár nyilván megvan az új bicikli, így nem akarsz annyit költeni rá.
Szerencsére a Shimano is kezd végre átállni az ipari csapágyas agyakra, van pár cikk róla. Eddig én is kerültem őket emiatt.
-
-
jjeahh
nagyúr
Ha a bringa tetszik, rendben van a többi alkatrész, én nem adnám el, hanem vennék egy jó kerékszettet bele. Ugyanilyen agyam volt, 1500km-t bírt terepen, de nálam már darált is durván. Lecseréltem a kerékszettet a legolcsóbb Mavic-ra, amibe azóta beletekertem 25000km-t és semmi baja. De amúgy egy kis kotyogás még nem gond, használd nyugodtan, biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest