- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
hoffman_ #43715 üzenetére
Nem biztos, hogy direkt csinálta az autós. Lehet, hogy csak figyelmetlen volt, és miután bemutatott neki józskapista bringás, elöntötte az agyát a szar, és revansot akart.
Persze nem védeni akarom, de amikor asszony mellett ülök az autóban akkor mindig kiakadok a vezetési stílusán, és tudom, hogy nem direkt csinálja.
-
Gergő_
őstag
válasz
hoffman_ #43715 üzenetére
nem értem a logikádat. miből raktad össze? én biztosan nem, nem állok le olyan arcokkal akik mutogatnak meg ordítoznak. minek?
azt viszont nem értem hogy egy ilyen mutogatós mégis mitől lepődött meg amikor a vascső előkerült?
azt gondolta hogy rózsacsokrot kap?
nem ismerjük a teljes történetet.
amúgy a bemutatás és a vascső lebegtetése elég hasonló dolog. mindkettő egyfajta fenyegetés, az egyik fizikai, a másik meg burkolt szexuális agresszió.
szerintem nem kellene lejáratni a bicikliseket, ez az arc meg indulhatott akármilyen olimpián, nem egy úriember és elég alpári megnyilatkozással fejezte ki magát. mindenkivel előfordulhat ilyen hogy eldurran az agya, de nem lepődnék meg és nem osztanám meg a történetet túl sok emberrel.amikor (f)elcsapott az autó, az első dolgom az volt hogy elnézést kértem, mert szemmel láthatóan nagyon megrémült a nő és többnyire az én hibám volt a baleset.
"„Ma újabb leckét kaptam a hazai közlekedési morálból. A Soroksári úton mentem a vágóhíd felé, amikor mellém jött egy kisbusz, és jól rám ordított valaki az ablakon kilógva, egy sörrel a kezében. Én már kissé elszoktam ettől az utóbbi időben, és amúgy is ez volt a második autós, aki veszélyeztetett 5 percen belül, hát bemutattam neki. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok túl agresszív az autósokkal szemben, még ha szabálytalankodnak is ellenem, de ez a helyzet megkívánta" -"
Ez a történet sántít, és van benne pár közhely. nem agresszív, de nem is türelmes, 5 percig bírta.
'de ez a helyzet megkívánta'
mit kívánt meg, édes Istenem... Milyen helyzet kívánja meg a bemutatást. És akkor mit csinált volna ha hozzávágják a sörösüveget?!
Végülis azt sem tudjuk hogy mi ordítottak rá, csak hogy sör volt az illető kezében és hogy veszélyeztették amitől eldurrant az agya.Ilyenkor kellene a kamera, persze nincs.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest