Hirdetés
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
Tanya- #29297 üzenetére
Ha erős vagy, igen. Van ismerős, aki ráadásul vékonykerekű cross-szal ment végig, más kérdés, hogy ő az "élő szövet a fém vázon" kategóriájú ember.
Szóval szerintem itt azért nehezített pálya a cross, de működik, különösen mert van benne jócskán aszfaltos rész is, viszont a vastag murván (ha még az új útvonal is arra megy) lemenni meg fel nem lehet nagyon nagy öröm cross-szal. Viszont nem hajt a tatár, ez egy teljesítménytúra, szóval lényeg, hogy jól érezd magad, azt pedig nagyon lehet ezen, mert gyönyörű vidék.
De hátha jár erre más is, aki volt már többször esetleg, sőt a tavalyi új útvonalon is, mert én csak egyszer voltam, és azóta változott a szervezés és az útvonal is. Viszont a számokat nézve nehezebb is lett, nincs már 90 km-es táv, csak 108 km/1843 m szint, vagy a Kőris-hegyet kihagyva kevesebb, 105 km/1563 m szint, de azért ez sem az a hétvégi kiruccanunk tekerés, annál komolyabb erőnlétet igényel... Vagy én vagyok puhány, illetve igen, az vagyok, szóval speciel nekem ez komoly felkészülést igényel. Júliusig mondjuk megoldható még.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest