Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Egy hete sincs, hogy aszfalton próbálok közlekedni, de már most elegem van összes idiótából, legyen az gyalog, görkorin, bringán vagy autóban. Félelmetes mit művelnek egyesek. Vinni fogok vízipuskát aztán minden szabálytalanul közlekedőt tarkón fogok lövöldözni hátulról. (Kivéve azt a srácot aki ma a bringaút közepén tolta maga előtt a vasvillát félmeztelenül, na, őt kissé félelmetes volt kikerülni.)
Arról nem is beszélve, hogy meló után nyomtam ma egy laza negyvenes kört, visszaérve városba beestem kedvenc fagyizómhoz, erre alig elkezdem enni a fagyit beleáll az arcomba egy római katona. Vagy görög. Nem tudom, nem értek a lovakhoz, ilyen félőrült alakokhoz meg főleg nem akik beöltözve hirdetik, hogy hittérítés lesz a városban... ÁMEN!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest