Keresés

Aktív témák

• DNA

tag

van egy 3gigas 1megakesses prescottom, dfi lanpart 865pe lappal
    mostanaban huztam a gepet. jelenleg 3.59ghz-en van de ugy hogy a memobol vettem vissza es ugy huzam oket eccere es most a memo 38Okorul van.

nem talaltam szorzo v arany (1:2 stb) beallitast
    (ramhoz) a dfi bios-aba...csak ojan pontot hogy 4OOmhz, 32Omhz, es meg lejebb-re lehet allitani..en 320ra tettem es igy felhuzva..380ra kerult.

kerdeseim:

nem tudja valaki hogy nincs e megis ijen opcio vagy valami hasonlo a biosba hogy pontosabban tudjam allitani a memom. esetleg nem oldhato e meg hogy csak a procit huzzam a mem huzasa nelkul. jo lenne megoldani h 4OOon mehessen a memo mikozbe a proci feljebb van huzva

a prescott alapbol 1.385 feszen van..meddig erdemes ezt a feszt emelni..en most 3.59nel 1.425-re tettem..

nem tudom lehet huje kerdes ..de nem tudna valaki mondani egy ket jo beallitast ami komolyabb p4 lapok biosaba valoszinu megtalalhato..es nem az altalanos dolgokra gondolok mondjuk..boot eszkozok, ram, proci, wincsi, etc altalanos beallitasan kivul van e meg valami hasznos dolog amit erdemes beallitani..mer van egy ketto amirol nem vagom mi lehetne..H.D.D smart meg mittom en..

elore is kosz

Aktív témák