- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
DNA
tag
van egy 3gigas 1megakesses prescottom, dfi lanpart 865pe lappal
mostanaban huztam a gepet. jelenleg 3.59ghz-en van de ugy hogy a memobol vettem vissza es ugy huzam oket eccere es most a memo 38Okorul van.
nem talaltam szorzo v arany (1:2 stb) beallitast
(ramhoz) a dfi bios-aba...csak ojan pontot hogy 4OOmhz, 32Omhz, es meg lejebb-re lehet allitani..en 320ra tettem es igy felhuzva..380ra kerult.
kerdeseim:
nem tudja valaki hogy nincs e megis ijen opcio vagy valami hasonlo a biosba hogy pontosabban tudjam allitani a memom. esetleg nem oldhato e meg hogy csak a procit huzzam a mem huzasa nelkul. jo lenne megoldani h 4OOon mehessen a memo mikozbe a proci feljebb van huzva
a prescott alapbol 1.385 feszen van..meddig erdemes ezt a feszt emelni..en most 3.59nel 1.425-re tettem..
nem tudom lehet huje kerdes ..de nem tudna valaki mondani egy ket jo beallitast ami komolyabb p4 lapok biosaba valoszinu megtalalhato..es nem az altalanos dolgokra gondolok mondjuk..boot eszkozok, ram, proci, wincsi, etc altalanos beallitasan kivul van e meg valami hasznos dolog amit erdemes beallitani..mer van egy ketto amirol nem vagom mi lehetne..H.D.D smart meg mittom en..
elore is kosz
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest