Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
I_Am
veterán
De igen, ezért zártam is.
A helyes link a totyiknyitónak pedig. Bővebben: link, itt van. Klikk ide. -
DNA
tag
van egy 3gigas 1megakesses prescottom, dfi lanpart 865pe lappal
mostanaban huztam a gepet. jelenleg 3.59ghz-en van de ugy hogy a memobol vettem vissza es ugy huzam oket eccere es most a memo 38Okorul van.
nem talaltam szorzo v arany (1:2 stb) beallitast
(ramhoz) a dfi bios-aba...csak ojan pontot hogy 4OOmhz, 32Omhz, es meg lejebb-re lehet allitani..en 320ra tettem es igy felhuzva..380ra kerult.
kerdeseim:
nem tudja valaki hogy nincs e megis ijen opcio vagy valami hasonlo a biosba hogy pontosabban tudjam allitani a memom. esetleg nem oldhato e meg hogy csak a procit huzzam a mem huzasa nelkul. jo lenne megoldani h 4OOon mehessen a memo mikozbe a proci feljebb van huzva
a prescott alapbol 1.385 feszen van..meddig erdemes ezt a feszt emelni..en most 3.59nel 1.425-re tettem..
nem tudom lehet huje kerdes ..de nem tudna valaki mondani egy ket jo beallitast ami komolyabb p4 lapok biosaba valoszinu megtalalhato..es nem az altalanos dolgokra gondolok mondjuk..boot eszkozok, ram, proci, wincsi, etc altalanos beallitasan kivul van e meg valami hasznos dolog amit erdemes beallitani..mer van egy ketto amirol nem vagom mi lehetne..H.D.D smart meg mittom en..
elore is kosz
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest