- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
De igen, ezért zártam is.
A helyes link a totyiknyitónak pedig. Bővebben: link, itt van. Klikk ide. -
DNA
tag
van egy 3gigas 1megakesses prescottom, dfi lanpart 865pe lappal
mostanaban huztam a gepet. jelenleg 3.59ghz-en van de ugy hogy a memobol vettem vissza es ugy huzam oket eccere es most a memo 38Okorul van.
nem talaltam szorzo v arany (1:2 stb) beallitast
(ramhoz) a dfi bios-aba...csak ojan pontot hogy 4OOmhz, 32Omhz, es meg lejebb-re lehet allitani..en 320ra tettem es igy felhuzva..380ra kerult.
kerdeseim:
nem tudja valaki hogy nincs e megis ijen opcio vagy valami hasonlo a biosba hogy pontosabban tudjam allitani a memom. esetleg nem oldhato e meg hogy csak a procit huzzam a mem huzasa nelkul. jo lenne megoldani h 4OOon mehessen a memo mikozbe a proci feljebb van huzva
a prescott alapbol 1.385 feszen van..meddig erdemes ezt a feszt emelni..en most 3.59nel 1.425-re tettem..
nem tudom lehet huje kerdes ..de nem tudna valaki mondani egy ket jo beallitast ami komolyabb p4 lapok biosaba valoszinu megtalalhato..es nem az altalanos dolgokra gondolok mondjuk..boot eszkozok, ram, proci, wincsi, etc altalanos beallitasan kivul van e meg valami hasznos dolog amit erdemes beallitani..mer van egy ketto amirol nem vagom mi lehetne..H.D.D smart meg mittom en..
elore is kosz
Aktív témák
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest