Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nem kell sajnáltatni magadat. Ha nem akarsz nem segitesz, és nem húzod fel rajta magadat"
Ember, milyen sajnáltatásról beszélsz?
Örülök, hogy megelőlegezted magadnak az "érdemet", hogy fel tudtál húzni, de sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, engem csöppet sem hatott meg a dolog.
De hogy a sajnáltatást honnan szedted, nagyon érdekes értelmezés.
Mindenesetre vicces látni, így fórumon keresztül milyen érzéseket képzelnek hozzá a zzemberkék az egyes hsz.-ekhez, meg mennyire félreértik a szándékot. Ha itt tartunk, nálad meg úgy tűnt, kiakadt a durcimérce már az első hsz. után, mint egy kisóvodásnál, aki nem kapta meg a fagyiját, de lépjünk túl rajta. 
"Sajnos a .htaccess nem jött össze viszont most már tudtam, hogy mire kell googlizni és ezzel viszont müxik
[link]"
Jó, hogy ugyanezeket a .htaccess-direktívákat írtam neked az előzőben.
Bár igaz, most nézem, az application/x-httpd-php5 (tehát az 5-ös végű) nem szerepelt benne, pedig jó az. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Örülök, hogy megelőlegezted magadnak az "érdemet", hogy fel tudtál húzni, de sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, engem csöppet sem hatott meg a dolog.
Mindenesetre vicces látni, így fórumon keresztül milyen érzéseket képzelnek hozzá a zzemberkék az egyes hsz.-ekhez, meg mennyire félreértik a szándékot. Ha itt tartunk, nálad meg úgy tűnt, kiakadt a durcimérce már az első hsz. után, mint egy kisóvodásnál, aki nem kapta meg a fagyiját, de lépjünk túl rajta.