Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sgery

őstag

válasz Soak #4156 üzenetére

Igazából azért kérdeztem ezt a menü dolgot, mert Te vagy az első, aki észrevette, hogy ez hiba. Szerencsére nem kevés látogatóm van (és ebből szerencsére sokan Megrendelők lettek) ezért nem érzem kifizetődőnek azt a fél / egy napnyi időt, amíg ezt elvégezném.
    Javítom, hogy SEO miatt persze javítanám.
    Ha a weblapnál is arra a profizusra törekednék mint a kertészeti munkámban, akkor egész nap itt ülnék a gép előtt és sose látnék zöldet :) Cégvezetőként gondolva az a fél nap pl. sokkal nagyobb befeketetés pl. a kertépítő weblapom elkészítésére vagy linkreferencia bővítésre, mert az megtérül. Ne vegye senki sértésnek, de egy programozó Megrendelőm sem volt még - tudtommal - ezért nem vagytok célközönség :) Persze ki tudja, lehet az oldal miatt, de szerintem még mindig sokkal jobb oldalt koztam össze mint az átlag magyar kertészeti oldalak (borzasztó mik vannak...)

Mint írtam, szívesen fogadok minden kritikát és igyekszem javítani is. Felraktam pl. a chrome-ot és ezentúl erre is optimalizálok.
    Ma pl. kijavítottam minden apró helyesírási hibát, amit észre sem vesz az ember úgy átsiklik fölötte, de mégiscsak sokat számít.
    És mindjárt javítom a bekezdőset is, mert chrome alól látszik a kép (a többi böngészőben nem látszik)

Ha már itt vagyok kérdeznék még olyat, hogy szerintetek az öntözős oldalamat hogyan tudom első 3-ba hozni googlnél öntözőrendszer / öntöző szavakra? Csak a linkreferencia hiányzik már neki?

Új hozzászólás Aktív témák