Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Igazából azért kérdeztem ezt a menü dolgot, mert Te vagy az első, aki észrevette, hogy ez hiba. Szerencsére nem kevés látogatóm van (és ebből szerencsére sokan Megrendelők lettek) ezért nem érzem kifizetődőnek azt a fél / egy napnyi időt, amíg ezt elvégezném.
Javítom, hogy SEO miatt persze javítanám.
Ha a weblapnál is arra a profizusra törekednék mint a kertészeti munkámban, akkor egész nap itt ülnék a gép előtt és sose látnék zöldet
Cégvezetőként gondolva az a fél nap pl. sokkal nagyobb befeketetés pl. a kertépítő weblapom elkészítésére vagy linkreferencia bővítésre, mert az megtérül. Ne vegye senki sértésnek, de egy programozó Megrendelőm sem volt még - tudtommal - ezért nem vagytok célközönség
Persze ki tudja, lehet az oldal miatt, de szerintem még mindig sokkal jobb oldalt koztam össze mint az átlag magyar kertészeti oldalak (borzasztó mik vannak...)Mint írtam, szívesen fogadok minden kritikát és igyekszem javítani is. Felraktam pl. a chrome-ot és ezentúl erre is optimalizálok.
Ma pl. kijavítottam minden apró helyesírási hibát, amit észre sem vesz az ember úgy átsiklik fölötte, de mégiscsak sokat számít.
És mindjárt javítom a bekezdőset is, mert chrome alól látszik a kép (a többi böngészőben nem látszik)Ha már itt vagyok kérdeznék még olyat, hogy szerintetek az öntözős oldalamat hogyan tudom első 3-ba hozni googlnél öntözőrendszer / öntöző szavakra? Csak a linkreferencia hiányzik már neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cégvezetőként gondolva az a fél nap pl. sokkal nagyobb befeketetés pl. a kertépítő weblapom elkészítésére vagy linkreferencia bővítésre, mert az megtérül. Ne vegye senki sértésnek, de egy programozó Megrendelőm sem volt még - tudtommal - ezért nem vagytok célközönség