- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mókuska
tag
válasz
csocsoszán #13 üzenetére
Szia!
Tényleg egész jó hangja van a Jabra Elite 7-nek. Nekem Active van, de lényegében ugyanaz.
Egyébként adom, hogy sajnos önmagában nem feltétlenül szól jól az xm4. De idáig az összes fülessel így voltam. Bármilyen márkájú fülessel így lenne. Kell hozzá egy JamesDSP vagy Viper4Android és az általa használt VDC file vagy GraphicEQ beállítás ami kiegyensúlyozottá teszi a füles hangját. Na onnan már érezni, hogy mennyire jól szól. Sokkal jobban elkülönül minden hangszer hangja és nagyon tisztán hallani minden hangot a zenében. Már hosszú évek óta csak így használom a bluetooth eszközeimet.
Azt is megértem, ha ezt nem mindenki akarja megtenni. Mivel ehhez rootolni kell a készüléket, ami akár gari vesztéssel is járhat bizonyos típusoknál. Jelenleg egy Oneplus 9 pro-val használom.
Kíváncsiságból most meghallgattam a Jabra-t. Csodálkozom, hogy idáig azt hittem jól szólAzt hiszem adom is el egyből
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén érkezhet a kategóriabajnok TWS eszköz új generációja.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest