- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Engem az dühít, hogy nem akarják / merik versenyeztetni a két kijelzőtípust. Ugyanúgy, ahogy a telefonoknál, most a Garmin az óráinál is meglépi azt, hogy egyéb szolgáltatások / fícsörök kihagyásával, ill. megváltoztatásával próbál kedvezni az általa favorizált megoldásnak. Azt a marketingest verném legelőször pofán, aki ki meri jelenteni, hogy azért kell Elevate 4 az E-be, mert kell egy "olcsó" Fenix. Ja, olcsó ...
... aki ezen a szinten nézelődik, annál már nem lenne tétel ha 4-es helyett 5-ös kerülne bele." ... akkor FR 965-re váltanék." – én viszont kb. semmi pénzért. De, nincs is ezzel gond! Ahogy azt már milliószor kitárgyaltuk az okosórás topic-ban, senki sem (én legalábbis biztosan) akarja meggyőzni a másik oldalt, hogy az bizony az egyetlen jó megoldás. Mert perpillanat ilyen tényleg nincs. Felhasználási profilok vannak, és preferenciák. Utóbbiaktól függően pedig elég erős különbség van – és lesz is jó eséllyel mindig is – a két technológia között. Ezért kellene – azonos "körítés" mellett (!) – megtartani mindkettőt. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei watch GT5
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged