- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdemes az app, ill. óraszámlap fejlesztők számára készített útmutatást is elolvasni. Az a fránya AMOLED ugyanis – minden híreszteléssel szemben – csak képes beégni, ha az ember nem tesz meg mindent annak elkerülése érdekébe. Persze így is komolyabb összegbe mernék fogadni, hogy egy míg egy MIP "örök élet +1 nap", addig az AMOLED-es órák esetén lehet a kijelző lesz a szűk keresztmetszet, és nem az akkumulátor.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Nagy ötlet lenne az Instinctbe is azt tenni, amikor az eddigiek fő featureje a kvázi végtelen üzemidő voltam a MIP kijelző miatt."
Erre fogja a Garmin azt mondani, hogy: "Fogd meg a söröm"" ... ott az Epix és Fenix vonal parhuzamosan ... "
Az egész AMLOED-es fétis akkor nyerne némi értelmet, ha azt mondanák, hogy akkor mostantól "csak egy maradhat" (kicsit karcsúsítják a termékpalettát) és nem lesz pl. több Epix, viszont lesz a "sima" Fenix AMOLED-el az "E"-es altípus pedig MIP-el. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... legalább 30%-kal és ugyanaz, csak AMOLED kijelzős ... "
Ez ennyire nem egyszerű. A 255-ből van nem Music változat is, míg a 265-ből csak Music van. Vagyis mínusz 4 Gbyte tárhely, wifi, zenelejátszás, meg pár szoftveres fícsör.
Ma már egyébként én is "sima" 255-öt vennék, mert a Music – a zenelejátszás minősége okán – nekem csalódás.
... és, igen, ha innen nézzük, akkor a +30% már rohadt sok, pláne, ha az én szempontomból még visszalépés is (nekem az AMOLED az). -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a Fenix 8 lesz az Epix utódja ... " – ez már eleve egy marhaság. Mármint ha ők ezt így gondolták. És, igen, ahogy itt többen is írták, – némi képzavarral élve – egymásra, és "keresztbe csúsznak" a modellek. Az egyetlen esélyük a szoftveres butítás. "Szép, új jövő".
#7 prolad
Egyes – eddig valósnak tűnő – infók alapján még az Instinct-be is AMOLED-et akar tenni a Garmin. OK, a link-en azt írják, hogy lesz "E / EL", de ki tudja milyen szívatást talál majd ki a Garmin, hogy elvegye a kedved a MIP-től. Ezek után te még reménykedsz bármiben? -
<Adamsky>
nagyúr
Engem az dühít, hogy nem akarják / merik versenyeztetni a két kijelzőtípust. Ugyanúgy, ahogy a telefonoknál, most a Garmin az óráinál is meglépi azt, hogy egyéb szolgáltatások / fícsörök kihagyásával, ill. megváltoztatásával próbál kedvezni az általa favorizált megoldásnak. Azt a marketingest verném legelőször pofán, aki ki meri jelenteni, hogy azért kell Elevate 4 az E-be, mert kell egy "olcsó" Fenix. Ja, olcsó ...
... aki ezen a szinten nézelődik, annál már nem lenne tétel ha 4-es helyett 5-ös kerülne bele." ... akkor FR 965-re váltanék." – én viszont kb. semmi pénzért. De, nincs is ezzel gond! Ahogy azt már milliószor kitárgyaltuk az okosórás topic-ban, senki sem (én legalábbis biztosan) akarja meggyőzni a másik oldalt, hogy az bizony az egyetlen jó megoldás. Mert perpillanat ilyen tényleg nincs. Felhasználási profilok vannak, és preferenciák. Utóbbiaktól függően pedig elég erős különbség van – és lesz is jó eséllyel mindig is – a két technológia között. Ezért kellene – azonos "körítés" mellett (!) – megtartani mindkettőt. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a Fenix E a képek alapján az Elevate 5-ös érzékelő helyett a régebbi, 4-es változatot kínálja majd ... "
Gratulálok a Garmin marketingeseinek, vagy azoknak akik ezt a "bölcs" döntést meghozták.
Ami eddig csak sejtettem, most már bizonyosságot nyer: a MIP kijelző, ami miatt – legalábbis az elején – sokan (köztük én is) választották a márkát, lassan, de biztosan ki akarják nyírni. 🤬
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xbox One
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest