- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
válasz
DeluksZ85 #13 üzenetére
''...magyarázott valami diskről a BIOS...''
Lehetne ezt kicsit pontosítani? Tudnillik egy BIOS-ban elég sok felé lehet szó ''disk''-ről, de ők nem azok a ''beteszek egy floppy-t és kiegészítem...'' népek! Én az alaplapomhoz kaptam egyetlen lemezt (ha úgy tetszik: disk-et), amit Vindóz telepítéskor F/-ra ülve használhatok fel. (ezt az alaplap gyártójától lehet - gondolom - letölteni)
Ahhoz, hogy SATA-t felismerje BOOT-nál, be kell kapcsolni (nekem spec. Award BIOS-om van) nálam az Integrated Peripherials/Chipset features menüpontban a Serial ATA Controllert. Ha ez megvan, már boot-nál külön be tudok lépni a Sil3112 saját kis RAID BIOS-ába, és fel is ismeri a HDD-ket. -
chicken
senior tag
áá hülyeség másik topikba akartam írni bocs
de egyébként ha már itt vagyok, ha bios nem látja, akkor rossz bekötés, de a bios valóban nem feltétlenül a primary/secondary idénél sorolja egyébként hanem másik boot típusú menüben.
amikor meg az xp-tlepítést elkezded és kiírja hogy nyomj f6-ot a scsi, sata vagy 3.oldali vezérlpk telepítéséhez, ott kéne f6-ot nyomni és a drvier floppyt berakni. ha nincs, le kell tölteni netről.
[Szerkesztve] -
Rici
tag
Amíg a BIOS azt írja ki, hogy nincs a gépedben winchester, addig az nincs rendesen összerakva, tehát vidd vissza, hogy nem jól rakták össze, mellesleg meg nagyon érdekes windows-t telepítettek rá.
Persze jó lenne tudni, hogy Serial ATA vagy régi típusú vinyóról van szó, mert ha SATA, akkor nem biztos, hogy a primary masternél kell szerepelnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest