- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
sztem az isass.exe nem lehet az, hacsak a kiterjesztése más
Na mindegy, az elso biztosan az a dupla kiterjesztés miatt valami jo nagy szar lehet. Csökkentett módban irtsál. Mid van, ami irtónak nevezhető? Nod32 van? Vagy vmi spyware&trojan killer? Javaslat: microfosnak az antispyware terméknek vevezett izéje. -
akasp
senior tag
válasz
ballington #415 üzenetére
köszi, akkor marad minden
-
akasp
senior tag
Namost: tegnapelott telepitettem a winfost és másnap beszoptam valami szart. fel spyware doctor adaware personal, spysweeper. Találtak vmit, látszólag kiírtották. De nekem vannak gyanúim. A folyamatokban a következőket találtam: ''wuauclt.exe''
Ez nekem gyanús. Amikor ki akarom törölni, akko visszajön. Meg a temp-ben:
''perflib_perfdata_750.dat és perflib_perfdata_aac.dat'' fileok vannak, amiket nem tok törölni. Namost ezek micsodák? Mindenkinek van ilyen? És ez a ''wuauclt.exe'' micsoda? Ha spyware, akkomivel írtom ki?
Köszike (op rendszer: windows xp pro sp2 oem) -
akasp
senior tag
mi a kaki vírusirtót használjak, mer a nod 15 naposra szükitett
-
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL #150 üzenetére
ÁÁÁÁ!!!
Nekem nem i ilyen fajta vírusom / spyware-m van. Hanem hasonló, de nem ilyen. Nincs bejegyzése sehova, végképp nem a program files-bha, ahogy a leiras mondta.
A spysweeper-rel meg az a bajom hogy 15 napos!
És még nem találtam rá cracket.
A spy dokit megdobtam egy crackel és megy rendesen. A spysweeper jobb? -
akasp
senior tag
Kaptam egy spyware-t vagy egy trojait. Kellene segítség, a nod32 megszakítja a kapcsolatot de kiirtani nem tudja. A spydoki az egyik felét leirtja, de módosul a virus/spyware. A neve: AdService. A tálcám jobb oldalán található kis ikonja. Egy pajzsban egy kérdőjel. Folyamatokban nincs benne. Segítség kellene a kiirtasahoz.
-
akasp
senior tag
válasz
Johnny Cage #114 üzenetére
Ha már spy írtókról beszélünk, akkor: spyware doctor
nagyon kemény, nagyon jó -
akasp
senior tag
Na szal melyik spy irtót ajánjátok, melyben van állandó figyelés és free
-
akasp
senior tag
Ja, mindenképpen szerezz be egy nod32-t és egy spy irtót is.
-
akasp
senior tag
Figyu Ghost! Nem veszed észre, hogy tmp a kiterjesztése??
És akkor az összes helyben tárolt adatot, cookie-kat, meg minden xart torolj. És tégy fel egy emberibb virusirtot. Pl. Nod32 és spy irtot: microfos antispyware real protection is van benne, meg a registryket is átvizsgálja. Ha még mindig ottvan, akko a fontos cuccokat kulon vinyóra, aztán format c. Ennyi[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest