- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.
Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.