- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ajánlanám a következő oldalt:
[link]
itt van a toplista.. mint látszik a legjobb a Spy Sweeper, a második a Counterspy, a Spyware Terminátor meg be sem jutott..
Antivírusok TOP-ja 2006ban:
[link]
remélem tudtam segíteni(ahogy látszik a Bitdefender az első
)
szerk: a Counterspyban is van állandó védelemnekem jobban bejött mint a Spy Sweeper ezért ezt használom
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.
-
BlacKSouL
addikt
Két dolog is fut ilyen név alatt, az egyik egy ZIP-driver progi: [link] és [link] és : [link]
A másik spyware, ami alighanem neked is van : [link] <- itt le van írva hogy milyen fájlokat hoz létre valószínűleg, amiket majd ki kellene törölni, és a lehetséges megoldás a HijackThis segítségével : [link]
Ja, és a NOD nem mindig tud állítólag mit kezdeni a spyware-ekkel, és a dokit sem mindenki dicséri, szóval még ki kéne próbálni esetleg a Spy Sweepert, az elég sok mindent szépen megtalál és leszed. : [link] Ha nem megy, akkor marad a HijackThis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest