Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ajánlanám a következő oldalt:
[link]
itt van a toplista.. mint látszik a legjobb a Spy Sweeper, a második a Counterspy, a Spyware Terminátor meg be sem jutott..
Antivírusok TOP-ja 2006ban:
[link]
remélem tudtam segíteni
(ahogy látszik a Bitdefender az első
)
szerk: a Counterspyban is van állandó védelem
nekem jobban bejött mint a Spy Sweeper ezért ezt használom
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.
Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell. -
BlacKSouL
addikt
Két dolog is fut ilyen név alatt, az egyik egy ZIP-driver progi: [link] és [link] és : [link]
A másik spyware, ami alighanem neked is van : [link] <- itt le van írva hogy milyen fájlokat hoz létre valószínűleg, amiket majd ki kellene törölni, és a lehetséges megoldás a HijackThis segítségével : [link]
Ja, és a NOD nem mindig tud állítólag mit kezdeni a spyware-ekkel, és a dokit sem mindenki dicséri, szóval még ki kéne próbálni esetleg a Spy Sweepert, az elég sok mindent szépen megtalál és leszed. : [link] Ha nem megy, akkor marad a HijackThis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ahogy látszik a Bitdefender az első