- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 8 és 8T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ajánlanám a következő oldalt:
[link]
itt van a toplista.. mint látszik a legjobb a Spy Sweeper, a második a Counterspy, a Spyware Terminátor meg be sem jutott..
Antivírusok TOP-ja 2006ban:
[link]
remélem tudtam segíteni(ahogy látszik a Bitdefender az első
)
szerk: a Counterspyban is van állandó védelemnekem jobban bejött mint a Spy Sweeper ezért ezt használom
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.
-
BlacKSouL
addikt
Két dolog is fut ilyen név alatt, az egyik egy ZIP-driver progi: [link] és [link] és : [link]
A másik spyware, ami alighanem neked is van : [link] <- itt le van írva hogy milyen fájlokat hoz létre valószínűleg, amiket majd ki kellene törölni, és a lehetséges megoldás a HijackThis segítségével : [link]
Ja, és a NOD nem mindig tud állítólag mit kezdeni a spyware-ekkel, és a dokit sem mindenki dicséri, szóval még ki kéne próbálni esetleg a Spy Sweepert, az elég sok mindent szépen megtalál és leszed. : [link] Ha nem megy, akkor marad a HijackThis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest