Hirdetés
- iPhone topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazsi
csendes tag
A barátomnak is ugyanaz a problémája, mint illusiON-nak és ez a file keresés és törlés nem jött be, csakúgy, mint a smitRem.exe-vel történő tisztítás, mivel a biztonsági riasztás újra elindul. Csak a format parancs segíthet? Már annyit kínlódtam vele, hogy annyi idő alatt már leformázhattam volna a wincherterét. Valóban csak ez lehet a tényleges megoldás?
HELP!!!
-
BlacKSouL
addikt
Hát a dolog ilyesminek néz ki mint ez volt:
[link]
vagy ez:
[link]
Én meg ezt javasoltam:
[link]
De persze azóta sokminden változhatott
Spy Sweeper aléggé hatékony, de csak 14 napos. Utánna ajánlom állandóra a Spyware Terminatort, de én meg most épp azzal szívok.
Tényleg, nem tud valaki azügyben infót mondani, hogy miért sz@rt be most vajon a ST? Shield-je állítólag fut, de a progit magát nem tudom futtatni. Úgy érdekelne, ha valakivel ugyanaz előfordult egy két napja, és rendbe tudta szedni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest