- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha ez a Spy Axe/SpyFalcon/Spy...sz@rság, akkor bár azóta morpholhatott, de ahogy leírtam akkoriban többeknek működött. Mindent úgy csináltál sorban ahogy a [link] -ban leírtam? Mert ha nem csökkentett módban, és kikapcsolt rendszervisszaállítással vagy nem mindent keres beállítással kerestetsz meg, akkor szigorúan elkallódhat pár apróság, ami visszaállíthat bármit belőle. Ha mégsincs meg, akkor ugyancsak csökkentett módban fel kéne pakolni a progikat amiket ott írtam, plusz meg lehet fejelni egy NOD32-vel, mindet frissíteni, és sorban végigfuttatni. Ha ezek végigmentek már nem szabadna maradnia utána reteknek. HijackThis esetleg még szintén kellhet, az kiszedi akár futtában is amit egyébként nem lehet törölni. És a végén a kezdőlap visszaállításához is van ott lejjebb két link. Bár a SpySweeper is vissza tudja állítani. A kis lenti figyelmeztető buborékot egyébként az ioctrl.dll fájl teteti ki, amikor azt töröltem, akkor onnantól megszűnt.
De azóta kialakulhatott egy újabb variáns, aminél nem ezek a fájlnevek, azokat viszont már a progiknak illene megtalálni.
Ha leírod részletesen mit csináltál irtásnál, esetleg rájövünk mi nem stimmel.
Ja és: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Posta, csomagküldés
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest