- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha ez a Spy Axe/SpyFalcon/Spy...sz@rság, akkor bár azóta morpholhatott, de ahogy leírtam akkoriban többeknek működött. Mindent úgy csináltál sorban ahogy a [link] -ban leírtam? Mert ha nem csökkentett módban, és kikapcsolt rendszervisszaállítással vagy nem mindent keres beállítással kerestetsz meg, akkor szigorúan elkallódhat pár apróság, ami visszaállíthat bármit belőle. Ha mégsincs meg, akkor ugyancsak csökkentett módban fel kéne pakolni a progikat amiket ott írtam, plusz meg lehet fejelni egy NOD32-vel, mindet frissíteni, és sorban végigfuttatni. Ha ezek végigmentek már nem szabadna maradnia utána reteknek. HijackThis esetleg még szintén kellhet, az kiszedi akár futtában is amit egyébként nem lehet törölni. És a végén a kezdőlap visszaállításához is van ott lejjebb két link. Bár a SpySweeper is vissza tudja állítani. A kis lenti figyelmeztető buborékot egyébként az ioctrl.dll fájl teteti ki, amikor azt töröltem, akkor onnantól megszűnt.
De azóta kialakulhatott egy újabb variáns, aminél nem ezek a fájlnevek, azokat viszont már a progiknak illene megtalálni.
Ha leírod részletesen mit csináltál irtásnál, esetleg rájövünk mi nem stimmel.
Ja és: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és sajnos ''szerezni'' is elég nehéz, talán ezért nem örvend mégsem az őt megillető népszerűségnek.