Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A NOD már véd elvileg spyware-ek ellen is, de én személy szerint nem hagynám egyedül, jó az ha meg van támogatva egy csak spyware-specializált programmal. Spybot viszonylag jó és ingyenes, Spyware Terminator viszonylag jó és ingyenes, Ad-Aware tűrhetően jó és ingyenes. Előbbieknek van rezidens védelmük, utóbbinak nincs. És Spy Sweeper, ami (szerintem) a legjobb, nem ingyenes, de talán a legszélesebb körű és legátfogóbb védelme van, szintén rezidens. Mindegyiket részletesen be kell állítani és testreszabni, hogy hatékony és könnyen kezelhető legyen.
És természetesen egy hatékony tűzfal!
Csak megjegyzésképpen, nekem ezek közül több is megy egyszerre, NOD-al együtt, rezidensnek is engedélyeztem őket, és mégsem használnak procit, csak mikor valami fájl létrehozás, módosítási művelet van, értelemszerűen akkor ellenőrzik, és nem reszel fölöslegesen a vinyó miattuk, kivéve ha direkt kézi keresést végzek velük. Memóriát ellenben foglalnak, nem is annyira keveset, de az még sosem bizonyult szűkösnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest