Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem ugyan ez a gondom akadt. Adott a XP SP2 alatt az IE7. A google keresője bizonyos találatok esetén a találat megnyitása helyett egy reklám ablakot ad be. az Opera nem tesz ilyet. Fent van a ZA Security Suite és az AVG vírus. Valamint feltettem még egy rakat spy keresőt, de hiába.
Ime a kéretlen reklám egyik képe: [link]
Az átirányított ablak külalakra mindíg ilyen, de a domain név változó.
Jelenleg a Spyware terminátor és a Spy Sweeper valamint az Ad-aware és a Spyboot is fent van. De kipróbáltam az ashampoo-t is. Csökkentett módban is futtattam keresőt, de nem oldotta meg a gondomat.
A rendszer április végén lett újra telepítve. Nem tudom sajnos, hogy melyik napon jelentkezett előszőr ez a gond és azt sem, hogy miket telepítettem azt megelőzően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest