- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #929 üzenetére
Na akkor egy utolsó ötlet, amennyiben a legfrisebb SmitFraudFix sem működött: [link] Asztalra mented, onnan indítod, majd Next, Install, legyen pipa a Run Fixit -nél, majd Finish. Továbbiakat értelemszerűen az utasításai alapján, ha kéri a végén újraindítod a gépet, kicsit tovább tart majd. Ezután HijackThis-el fixálod az O17-es HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\.. vagy ilyen sorokat, és kipróba. Ha továbbra sem jó, akkor egyelőre nincs több ötletem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #923 üzenetére
Mondjuk talán ha compack flash helyett compact flash -t írsz be(minthogy utóbbi a helyes), akkor megvan az esély, hogy az általam már leírt esetet elkerülöd, lásd: [link] második bekezdés
különös tekintettel a ''vannak cégek, amik felvásárolnak olyan domaineket, amik bizonyos nagyforgalmú domainekre hasonlítanak, vagy olyan nevük van, ami lehet hogy népszerű szó, és a keresők kiadják találatnak, de valójában üres, semmitmondó linkhalmaz, amit néhány cég fizet, cserébe a ''véletlen'' reklámmegjelenítésért, és mondjuk az elgépelt vagy nem pontosan ismert url-ek eredményeiként jelennek meg'' részre
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #925 üzenetére
kipróbáltad már amit írtam?
Nem olyan nagy spyware ez, oldalakra irányít át, meg kell valaminek találnia... -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #923 üzenetére
Ez spyware...
Mondom, AVG Anti-sypware-t még megpróbálhatod, meg a Counter Spy-t (csak az 40MB, ezért nem ajánlottam, de leghatékonyabb), ha nem, akkor nincs ötletem. Illetve van: www.firefox.hu.
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #920 üzenetére
Ilyen szerveres dolog (O17) nekem is van, azt én se tudom kitörölni, nem az lesz veszted okozója, nem csak amiatt jönnek fel ilyen szarságok (vagy mik is pontosana tünetek?).
Nem muszáj reinstall ebként, el tod anélkül is azt tünetni. Abként meg nekem pl. átírta valami magát rendesen a Windows Cd-jére, mert reinstallkor mindig vírusos a gépem (tehát nem biztos megoldás, az sem).AVG ANTISPYWARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még azt köll kipróbálni! -
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #917 üzenetére
Ilyenkor jön a mass-detection. Szedj össze annyi megbízható irtóprogit, amennyit nem sajnálsz, és ereszd rá a gépre egyesével. Rendszervisszaállítás legyen kikapcsolva, ha valamelyik talál olyat, amit nem bír törölni, pl mert futás közben nem engedi, akkor írd fel, és csökkentettben töröld kézzel. SmitFraud megvolt? Spybot S&D, Spyware Terminator, Spyware Doctor, CounterSpy, esetleg TrendMicro online keresője, rootkit ellen F-Secure BlackLight Beta. Mindegyiket frissítsd település után. Ha kellenek linkek hozzá, akkor szólj. (Melóban vagyok este 6-ig nem érem el a mailjeimet, de itt figyelek.)
-
Ottoka
őstag
válasz
attyspocak #917 üzenetére
Új windows.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #914 üzenetére
Rendszervisszaállítás kikapcsolás törlés előtt?
Mármint a O17-esek HJT-s fixálása előtt. [link]
[Szerkesztve] -
pzstm
titán
válasz
attyspocak #912 üzenetére
Format c:
Majd egy reinstall! -
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #911 üzenetére
Illetve de megjelenik és ugyan az történik. tirányít. Akkor is, ha letiltom a sütiket.
SEGITSÉG!!!! -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #905 üzenetére
www.hijackthis.de - Ide másold be a logfile-t, itt majd azonnal elemzi az oldal és kiírja, hogy mi gonosz és mi nem
A Media Player mér fixálod? Azt kell, ami vírus vagy stb. Ha az jön vissza, ami gonosz, akkor nagy szívás van, akkor meg csökkentett módba és rendszervisszaállítás kikapcsolásával kell megpróbálni...
Ebként meg AVG vírusírtó nem találja meg, meg valszínű spyware, tehát www.avg.hu és AVG Anti-spyware.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
válasz
attyspocak #905 üzenetére
Visszaírja magát a memóriába. De szvsz a Media Player izét ne fixáld, az nem fogja tönkretenni a rendszert.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #902 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest