Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Zoltánka
üzenetére
A dc-vel viszont más a helyzet kicsit, az ugyanis nem erre a FT-re épül, és nem hiszem hogy abban lenne kémprogi(bár attól is függ mennyire hekkelt kliensed van) szóval szerintem ha nincs más ilyened csak a dc, akkor nemigen amiatt van, de erre rákérdeznék a dc-s topikban, hogy találkoztak-e már ilyennel, hogy dc-vel együtt lenne szemét is. Szerintem a dc-t nem kell bántani egyelőre.
Így már inkább valószínűnek tartom, hogy más miatt van. Próbáld meg leszedni a fenti módszerekkel, és ha sikerül, akkor (ha eddig nem tettd volna) szerezz be egy normális vírusirtót, ami folyamatosan véd, egy kémprogiirtót, ami szintén rezidens véd(vannak ingyenesek, a Spybot amúgy nem rossz, ha jól van konfigolva, illetve a Spyware Terminator is egyre jobb, szintén ingyen) és nem utolsósorban egy normális tűzfalat. Nekem NOD32+ZoneAlarm+Spybot SD+Sp.Terminator fut rezidensen, egymást is fedik a védelemmel, és néha futtatok Ad-Aware-t, illetve a SpySweeper is fut, bár nem frissül, de rendszervédelme van neki is. Ja, és simán dc-zek melletük, és lassan egy éve nem volt semmi gubanc.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest