Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Valaki találkozott már a spywarequake-el? Hazaértem a nyaralásból és a nod jelezte h az egyik emil fertőzött, kitöröltem, de utána egy csomó hülye progi felrakta magát és mindig megjelent az üzenet h critical system error, ha rákattintottam behozta a spywarequake oldalát. Nem tudta kinyírni a nod, a spybot és a xoftspy sem. Ami a legdurvább, hogy nem volt bent a futó alkalmazások között
. Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.
Szerk.: elfelejtettem hozzátenni, h nem tudom ettől a spytól van-e, de amikor megpróbáltam safe-mode-ban elindítani a gépet h manuálisan megkeressem és kitöröljem a cuccot, akkor mindig újraindult a gép. Elég fura.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.