Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Boglya
senior tag
No igen, bár nekem nem spy-al, hanem vírussal voltak hasonló tapasztalataim, de egyszer egyik haveromhoz átvittem a rackemet (mellesleg azon van a kíndóz), nála nincs net szóval vírusirtója sincs. Eredmény: amikor hazaértem fél óra alatt indult el a win, a nod behülyült és kitörölte a fél windowst, utána újraindítás után kb 10000 fájlt tisztított meg vmi vírustól. WOW
 - 

Boglya
senior tag
Mármint mi megy fel? Annyit csináltam h fogadtam az emileket, behülyült a nod és írta h vírus-vírus-vírus
, aztán megláttam egy csomó ikont az asztalon, szerencsére azokat a progikat le lehetett törölni, de ez a kis cucc is megjelent a kritikus hibáival, nem vagyok olyan nyomi h yest nyomjak egy hirtelen felugró ablakra
.
Mindenesetre ilyen jól a winbe ágyazott spyt én még nem láttam... vajon hányan vették meg a spywarequaket megunva a felugró ablakokat?
 - 

Boglya
senior tag
Valaki találkozott már a spywarequake-el? Hazaértem a nyaralásból és a nod jelezte h az egyik emil fertőzött, kitöröltem, de utána egy csomó hülye progi felrakta magát és mindig megjelent az üzenet h critical system error, ha rákattintottam behozta a spywarequake oldalát. Nem tudta kinyírni a nod, a spybot és a xoftspy sem. Ami a legdurvább, hogy nem volt bent a futó alkalmazások között
 . Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.
Szerk.: elfelejtettem hozzátenni, h nem tudom ettől a spytól van-e, de amikor megpróbáltam safe-mode-ban elindítani a gépet h manuálisan megkeressem és kitöröljem a cuccot, akkor mindig újraindult a gép. Elég fura.
[Szerkesztve] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
 - MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
 - AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, aztán megláttam egy csomó ikont az asztalon, szerencsére azokat a progikat le lehetett törölni, de ez a kis cucc is megjelent a kritikus hibáival, nem vagyok olyan nyomi h yest nyomjak egy hirtelen felugró ablakra
.

. Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.