- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
No igen, bár nekem nem spy-al, hanem vírussal voltak hasonló tapasztalataim, de egyszer egyik haveromhoz átvittem a rackemet (mellesleg azon van a kíndóz), nála nincs net szóval vírusirtója sincs. Eredmény: amikor hazaértem fél óra alatt indult el a win, a nod behülyült és kitörölte a fél windowst, utána újraindítás után kb 10000 fájlt tisztított meg vmi vírustól. WOW
-
Boglya
senior tag
Mármint mi megy fel? Annyit csináltam h fogadtam az emileket, behülyült a nod és írta h vírus-vírus-vírus
, aztán megláttam egy csomó ikont az asztalon, szerencsére azokat a progikat le lehetett törölni, de ez a kis cucc is megjelent a kritikus hibáival, nem vagyok olyan nyomi h yest nyomjak egy hirtelen felugró ablakra
.
Mindenesetre ilyen jól a winbe ágyazott spyt én még nem láttam... vajon hányan vették meg a spywarequaket megunva a felugró ablakokat? -
Boglya
senior tag
Valaki találkozott már a spywarequake-el? Hazaértem a nyaralásból és a nod jelezte h az egyik emil fertőzött, kitöröltem, de utána egy csomó hülye progi felrakta magát és mindig megjelent az üzenet h critical system error, ha rákattintottam behozta a spywarequake oldalát. Nem tudta kinyírni a nod, a spybot és a xoftspy sem. Ami a legdurvább, hogy nem volt bent a futó alkalmazások között
. Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.
Szerk.: elfelejtettem hozzátenni, h nem tudom ettől a spytól van-e, de amikor megpróbáltam safe-mode-ban elindítani a gépet h manuálisan megkeressem és kitöröljem a cuccot, akkor mindig újraindult a gép. Elég fura.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest