- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One mobilszolgáltatások
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy észrevételt szeretnék megírni. Le szerettem volna váltani az XP-t az új (hiperultrasuperbrutál) Windows 7-re. Nos meg is történt, futott is rendesen, mígnem a spyware doctort fel nem telepítettem és össze nem akadt a mozillával. Sokáig kellett szűrnöm, míg rá nem jöttem, hogy a kettő nem fér el egymás mellett. Lassan (kb 4-5 perc) vagy egyáltalán nem volt hajlandó betölteni egy google méretű oldalt. Most alternatívát keresek spyware írtásra. Sokan emlegették itt a fórumon a Malwarebytes Antimalware programot, de ha jól értelmeztem, akkor ez csak passzív védelmet nyújt. Minden esetre, ha valakinek van valami ütős progija ami bevált és aktív védelmet nyújt, ne tartsa vissza
.Üdv.: Bala
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.